Astăzi pe 10 Iulie 2010 se fac exact (bă ce-am nimerit-o) 17 ani de când m-am născut așa cum scrie și-n pagina cu descrieri „într-o zi călduroasă de vară” :). Și un an de la articolul în care anunțam împlinirea a 16 ani.

  Ce să spun, a trecut repede sau cel puțin asta cred gândindu-mă la ce a fost. Mă bucur că am reușit să scriu acest articol și să-l linkuiesc pe cel de anul trecut.

  Sunt fericit că a mai trecut un an, un an cu multe realizări și dezamăgiri. De felicitări nu mă plâng căci acestea au început să curgă imediat după ora 00:00 la doar câteva minute live,prin intermediul mesajelor pe telefon,a Messenger-ului (Thank you Alina,Aurelian,Cipy etc),Facebook-ului (Mulțumesc Timea,Emila,Andreea, Stefania și celorlalți. Sunteți excepționali 😉 !) și Twitter-ului (Merci Dezaxata,merci Pisi și tuturor celor nemenționați…).

  Mă omoară gândul că mai e exact un an până când voi porni mașina din poziția de șofer și o voi conduce, legal. Un an… hai că trece și ăsta.

  Nu sunt un adept al petrecerilor de ziua de naștere dar cred că la împlinirea unui an în plus, atunci când aduni o sumedenie de amintiri plăcute și mai puțin plăcute la palmares cred totuși că merită să te petreci puțin, să uiți de tot și să vezi lumea așa cum vrei tu. Așadar tuturor celor ce m-ați felicitat vă aștept la un pahar de… poveste și o felie de… fericire :D. Nu, pe bune, sunteți invitați să ciocniți alături de mine așa că nu vă sfiiți ;).

  Noi cred că ne auzim mâine, adică mâine în 11 iulie cel mai probabil. Ciao și vorba aceea „Când ne-o fi mai greu să ne fie ca acum și nu-i bai !”.

UPDATE: Și cei de la Trilulilu m-au surprins cu un mesaj plăcut pe prima pagina a site-ului, merci Crocodilule. Ei, vedeți de ce trebuie să vă completați datele corect în conturile făcute pe diferite site-uri, un astfel de mesaj poate valora foarte mult dacă apare la momentul potrivit :).

La Mulți Ani de la Crocodil !

5 thoughts on “10 Iulie, 17 ani de viață !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *