#7ZileMare – În încheiere

  Au trecut patru zile iar eu abia acum reușesc să dau o „declarație” finală în ceea ce privește năzbâtia denumită #7ZileMare. Nu o lungesc fiindcă nu am timp și vă spun că a fost o reușită precum mă așteptam. Am făcut niște calcule înainte de a posta articolul inițial fiindcă sunt un om care nu calcă fără a verifica dacă nu crapă.

Costinești 2011

  Au fost șapte zile despre care am scris zilnic de la fața locului:

  Nu am plecat după șapte zile ci am hotărât să mai stăm două. Am stat la căbănuțe în condiții acceptabile cu 60RON cabana / noapte, cabană de două persoane însă pentru noi a mai înghesuit un pat astfel am stat 3 persoane și am plătit câte 20RON pe noapte.

Eu am cheltuit 1200RON în nouă zile din 1300RON cu care plecasem. Ceilalți colegi au cheltuit mai puțin.

  În ultima noapte am dormit într-o cabană din complexul Raluca (în vecini) unde am plătit în jur de 24RON de persoană însă condițiile au fost mult mai proaste iar a-2-a zi am fost treziți la ora 8 dimineața (asta după ce noaptea ne-am petrecut-o în Tineretului ascultându-i pe Paraziții) să eliberăm cabana.

  În penultima zi am mers în Saturn unde am jucat air-hochei și bowling. Am mers pe jos până în Neptun iar apoi până în Mangalia unde am asistat la ce-a de a doua zi a festivalului anual din Mangalia.

  Poze din cadrul aventurii găsiți pe Facebook (pot fi vizionate doar de către prieteni) iar în continuare puteți viziona câteva video-uri făcute de a lungul celor nouă zile:

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.