#7ZileMare – Obiectiv atins

Bogdan Anghelina, blogger arogant  #7ZileMare este un proiect pe care l-am pornit din proprie inițiativă, total de capul meu. Unii au înțeles că mi s-a urcat bloggingul la cap și am început să mă dau mare, alții nu au înțeles nimic iar ceilalți, puțini ce-i drept, au înțeles că inițiativa e una de apreciat.

  În cadrul acestei campanii mi-am propus să strâng o sumă cât mai mare de bani, din servicii prestate online, pentru a merge la mare. Am reușit să strâng 750RON.

– Am promis să dau și detalii despre modul în care am câștigat acești bani:

  – 2 advertoriale (1 și 2).
  – 1 link în sidebar.
  – 1 campanie pe durata a două săptămâni.

Acesta este modul în care am obținut banii. Nu depind de nici un sponsor și nu am obligații față de nimeni.

  Excursia pe care o fac împreună cu cei doi colegi ai mei, Murzea Marius și Mogoșan Daniel este una ad hoc care presupune mersul cu trenul și dormitul la cabană.
  Suma alocată acestei excursii este de 1300RON din care 750RON câștigați din online. Consider că mi-am atins targetul.

  Vom pleca la noapte la ora 00:10 din gara din Sighișoara, direcția Costinești. Am rezervat o căbănuță la un preț foarte convenabil și urmează să stăm 7 sau 8 zile (în funcție de cum ne ajung banii, cum e vremea etc).

  Detalii despre mica ispravă vor fi în cadrul tag-ului #7ZileMare pe Twitter, poze în albumul „Fișiere de la telefon mobil” pe Facebook și voi încerca să postez în fiecare seară câte un scurt articol cu detalii din ziua respectivă.

  Sperăm să fie vreme bună și să nu avem parte de probleme. Ne auzim peste o săptămână și jumătate.

PS: Dacă sunteți la mare și doriți să bem o bere/un suc nu ezitați să mă sunați (dacă nu aveți numărul meu, îl puteți cere printr-un PM pe Twitter sau pe Facebook). Yoncy și-a anunțat deja dorința de a servi o bere împreună, urmează să ne întâlnim cu el și prietenii lui joi sau vineri.

Etichete: , , ,

10 comentarii

  1. Salut , daca vreti sa gasiti asa o camera dubla, e cam 25 de ron de caciula sau cam asa ceva, daca o sa cautati pe net pt costinesti Vila Paun Stefana, o gasiti din mers pe net, oamenii sunt de treaba si va puteti intelege la bani cu ei, numai sa aibe camere libere. Distractie placuta si sper sa fie utila informatia.

  2. Ati putea incerca Vila Paun Stefana din costinesti, o gasesti pe net, preturile snt bunicele p-acolo adica daca iti iei camera cu colegul, camera cu 2 paturi, aveti si conditii, oamenii sunt de treaba, si prietenosi, si pretul pe camera ar fi 50 ron cam asa! bafta si distractie placuta!

  3. zic din experienta, vazut, testat, placut, retinut…ma cunosc cu oamenii, e fain acolo! la 50 de ron camera, ar veni cam 25 de caciula, s-o luati si voi p-aia de sus de la mansarda de la balcon, stati si voi ca baietii relaxati, mai iesiti pe balcon la o tigara etc, d-astea! aveti in curte foisor, puteti sa va faceti gratar cand vreti voi….daca va e foame si vreti gatiti , va cumparati voi ingredientele si vorbti cu doamna Stefana, poate va gateste femeia care se ocupa de vila lor:) gateste bine:)aveti frigidere, net, tot ce vreti voi….la 25 de ron de caciula fiecare, putesa stati 10 zile cu cate 250 ron de caciula in aceeasi camera, o sa va plimbati peste tot. Era sa uit…recomandare, daca va imprieteniti si voi cu 2 fete, va recomand un loc care sper eu sa fie si curat incat sa puteti admira luna in 4 – in spate la hotel forum e un loc misto, un mal abrupt dar bine legat, si niste stanci, iti ofera asa o priveliste, da nu stati si voi chiar in buza malului, stati pe pietre admirati luna mai vedeti si un vapor de croaziera etc. Apoi ar mai fi terasele si barurile noaptea , cluburile, nu va recomand vox maris, ca acolo merg toate pitzi si totzi bosho’ intelegi ce vreau sa zic…incercati ring si tineretului +azteca da vedeti sa prindeti serile cu intrare low mai ales daca ati sta 10 zile poate prindet…In rest, bronz si mare si de distrat va distrati din orice, ca d-aia e Costinesti, evitati consumul de kestii pe plaja, iar mancare daca vreti ceva bun (fast food dar totusi chibzuit, in caz ca vi se face foame pe plaja ) , incercati La Popey, sau vis a vis unde e meniu chiar , o ciorbitza o ..etc. Sunteti baieti mari si stiti voi ce sa faceti. Da v-am recomandat Vila Paun Stefana din experienta, poate va imprieteniti cu familia, si mai veniti peste ani p-acolo si cu iubitele:) c-asa e frumos:) pt prieteni preturile sunt si mai mici:)

  4. Buna Bogdan…felicitari pentru ceea ce faci! Nu te cunosc eu pe tine foarte bine…doar stiu ca esti colegul fratelui meu, dar imi place ceea ce citesc pe blogg-ul tau si admir faptul ca ai ambitie si ai invatat sa imbini utilul cu placutul. Distractie faina la mare si am sa urmaresc in continuare evolutia ta… deci nu pot decat sa iti urez multa bafta! Aaaa si sa fii mereu la fel de ambitios!!!

  5. ah…si inca ceva, vila cand o vei gasi pe harta, ai sa iti dai mai usor seama daca iti zic ca e singura cu magazin la parter:) plus ca preturile pe la chestii acolo nu-s asa mari, la magazinul ala nu:) putetzi sa va luati si voi nijte rosii, si de-ale gurii, va faceti salate ca baietii, aveti acolo si mezeluri, si puteti sa va luati si de ciorba tot d-acolo, da tre sa vorbiti cu doamna, daca e sa va gateasca femeia de se ocupa de vila:) ca nush cat stiti voi sa gatiti:).Oricum o sa fie bine zic eu indif unde ati sta, da merita vazut si acolo….preturile sunt cam alea de pe site unde gasesti despre vila, dar daca vb cu oamenii si stati ceva mai mult, o sa isi dea seama cam ce vreti voi, ca ei sunt oameni de treaba, si-o sa va lase mai ieftin, ca nu sunt neam de traista, inteleg pe cei tinerei:) va zic din experienta, eu de la 10 zile am stat 13-14:))mai mereu cand am fost acolo.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.