Mi-am dorit ca în această vacanță să investesc cât pot de mult în offline ceea ce câștig din online, desigur am avut nevoie și de sprijinul părinților fiindcă nu mi-am putut acoperii mereu toate cheltuielile dar faptul că am acoperit o parte din cheltuieli îmi dă o stare de bine.
  Am început în forță prin organizarea evenimentului #MuresFotbalMeet care a fost o reușită totală. În weekendul acesta, 16 – 17 Iulie, merg în Brașov și pornesc cu alte 53 de persoane spre Transalpina, cea mai înaltă șosea din România.

  Însă îmi doresc să fac ceva și mai măreț care, dacă reușește, îmi va aduce mulțumirea sufletească și va dovedi că și în blogosfera mureșeană se poate (da, de câștiguri materiale provenite din online vorbesc).

7 zile mare

  Vreau să merg 7 zile la mare pe bani câștigați din online, va fi un fel de campanie, de acolo voi scrie zilnic un articol de pe telefon de forma #7ZileMare – Ziua I, cu poze și câteva detalii.

Fac o paranteză ca să vă spun că a fost tare greu să aleg titlul, pentru că doream unul scurt aveam de ales între:

7 zile Mare   sau   7 zile Mari

Un fel de:

Două oi moi   sau   Două ouă mouă

  Nu voi merge singur ci cu doi colegi dar sunt singurul care își va acoperii costurile din bani câștigați pe internet.

  Dorim să plecăm la mare la începutul lui August în primele 7 zile, avem o ofertă de cazare cu cortul de la organizatorii Blogstock 2011 în Vama Veche și am dat like paginii Vreau la mare de pe Facebook unde am lăsat „datele problemei” în speranța că vom găsi transport mai ieftin.

  Însă orice ajutor este binevenit și va fi răsplătit cu publicitate pe bloguri sau cu anumite servicii.

  Noi ne-am gândit la un buget de 600 – 700RON, bani pe care vreau să-i câștig atât din blog cât și din alte câteva proiecte în care m-am implicat. Ce credeți e mult, e puțin ?
Și pentru că mie nu-mi place să anunț ceva până nu-i nimic sigur, vreau să vă spun că am strâns deja jumătate din bani.

  În ceea ce privește blogul: nu voi începe să spamez cu reclamă, nu mă vând și nici nu vor apărea ferestre pop-up. Va apărea o zonă dedicată reclamei în sidebar sau un banner undeva pe blog. Cititorii nu vor fi afectați de aceste modificări ba chiar s-ar putea să apară chestii faine (concursuri ș.a.).
  Când voi avea toți banii sau cu câteva zile înainte să plecăm am să detaliez cât și cum am câștigat.

 

PS: Aș aprecia susținerea voastră. Poate cu umpic de ajutor găsim și un partener care să ne scutească de ceva cheltuieli (cazare & drum mai ieftin).

UPDATE: Cei care mergeți la mare în perioada aceea indiferent în ce stațiune, lăsați un comentariu sau dați-mi un mail și poate ne vedem să bem o bere.

7 thoughts on “#7ZileMare – un proiect marca BogdanAnghelina.ro

    • Bogdan says:

      Noi nu putem merge decât după 31 Iulie și cel mai probabil în prima săptămână din August. Mi-ar face plăcere să te întâlnesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *