• SOPA și ACTA sunt două legi care au făcut mare vâlvă în online-ul global în ultima vreme, acestea vor să facă (la o scară mai largă) ce n-a reușit CNA-ul în 2010.

  Fuck ACTA

  La începutul anului 2011 Tudor Galoș vorbea despre rata pirateriei care este în scădere, tot atunci mi-am expus părerea în ceea ce privește pirateria în relație cu prețurile umflate a softwareului, cu alte cuvinte „de ce nu va dispărea pirateria”.

  Bonus: Zoso ne explică aici de ce a fost MegaUpload închis.

 • Am avut câteva probleme cu domeniul site-ului CitateMotivaționale.com însă le-am rezolvat iar acum totul a revenit la normal.
  Pagina de Facebook este în continuă creștere.
  Am legat un parteneriat cu site-ul BringItOn.ro, cu un designer și un colaborator. Însă după cum spuneam și pe site, dacă puteți trimite cel puțin două materiale motivatoare (citate, video, audio, foto ș.a.m.d.) și vreți să faceți parte din echipa noastră, nu trebuie decât să-mi trimiteți un mail. Beneficiile vor apărea rapid.
 • În cursul săptămânii viitoare, dacă totul decurge bine, se vor lansa două noi blogguri:

  – Al unei bloggerițe mai vechi din Târgu Mureș, Bianca, care scrie despre torturile pe care chiar ea le face (și credeți-mă arată bestial) și care va fi probabil singura bloggeriță pe această nișă din județul nostru.

  – Și al unui tânăr timișorean în vârstă de șaptesprezece ani care mi-a cerut ajutorul și căruia tocmai îi pun pe picioare un blog. Îmi amintește foarte tare de mine la vârsta aceea, însă eu nu am fost ajutat, dar asta și fiindcă evitam să cer ajutor.

  Stați aproape 😀 !

Sursa fotografiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *