Toaletă  Adresat persoanelor fără de trompă adică sexului frumos, femeilor pentru necunoscători.

  Sunt bărbat sau mă rog în devenire și pe lângă critica ce am să vo adresez mai am și o întrebare care mă macină de când mi-am descoperit… instrumentu` și sunt sigur că nu sunt singurul bărbat cu această povară.

  No de ce șpraițu` aveti voi femeile senzația că noi bărbații mergem mereu la WC pentru treaba mare, fiind bărbat trebuie să fi automat căcăcios ? De ce ne mustrați mereu în ceea ce privește ridicatul colacului în timpul… actului dar voi mereu îl lăsați așa ?

  Pe bune, mergeți la prieteni, într-un restaurant cu budă toaletă comună, la părinți acasă, la țară la bunici ori într-o altă locație care dispune de un WC și te duci la toaletă iar dacă, colacul este lăsat jos iar capacul e sus ști sigur că în casa respectivă trăiește o femeie sau că ultimul utilizator al acelei toalete fost unul de sex feminin. Căci nici un bărbat nici în cea mai cruntă stare de ebrietate nu se ușurează ca mai apoi să lase colacul jos, NEVER !

  Iar noi bărbații suntem procopsiți cu asta, ridicarea capacului care în unele cazuri nu este tocmai curat și ce altă soluție am avea să țintim la o gaură și mai mică, ei da, trebuie să-l ridicăm.

  În concluzie (Aviz persoanelor fără de trompă !) dacă mergeți la WC iar acesta nu este unul special destinat vouă ridicați colacul după folosire !

Sursă imagine.

8 thoughts on “Adresat persoanelor fără de trompă !

  1. Bogdan Epureanu says:

    Parerea mea e ca se exagereaza cu toata povestea asta legat de colacul de la W.C.; din partea mea vrei sa-l ridici, ridica-l, vrei sa-l lasi jos, lasa-l jos… singura remarca pentru barbatai e sa nu-si lase urina pe colac (si ast anu doar pentru ca ar putea urma o femeie, ci si pentru ca nici lor nu cred ca le-ar conveni sa-l gaseasca asa cand au de facut o treaba mai serioasa).

  2. Bogdan says:

    @Cipri: O bubă, să spunem că ceva nu e ok :D. Iar eroarea am observat-o și eu dar nu am avut timp să o rezolv, nu am nici acum.

    @Bogdan: Sper că întelegi că tot textul a fost scris ironic, există o morală, o mică critică față de asta fiindcă atunci când de grăbești să iți faci treaba și trebuie să ridici capacul acela de fiecare dată parcă nu e total ok. Dar repet, textul este unul comico-ironic :D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *