Articol adresat populimii, tuturor persoanelor care se pot încadra într-una sau mai multe dintre categoriile următoare de asemenea și persoanelor care nu au nici o legătură cu asta pentru propria cultură generală.

🙂   Pentru telefoniști. Ăia al căror telefon este plasat imediat după mamă, pe al doilea loc ca și valoare. Și mie îmi plac chestiile dichisite, telefoanele scumpe și interesante însă rămâne doar o SCULĂ (de lucru, zic) iar dacă atunci când ești la masă sau pe butuci sau unde draci de-amiaz’ te afli și înainte de a te așeza pui telefonul pe masă sau mai rău îl scoti din husă și îl pui pe masa ești un om egal cu zero. Un ratat.

🙂   Dacă mă-ta sau pur și simplu mama natură te-a înzestrat cu o culoare a pielii mai închisă, știi tu… un pigmet maroniu spre căcăniu, NU sta vara ca prostu-n soare să te bronzezi fiindcă tu pari a fi bronzat și iarna când toți sutem albi ca și telemeaua și în nici un caz NU te îmbrăca în roz !

🙂   De-mi ești damă, persoană fără de trompă, aparținătoare a sexului frumos vopsește-ți unghiile și decoreazăle mai pompos ca și americanii casele de halloween, zideștele, lăcuieștele ori ce vrei tu însă nu-ți așeza mâinile în stil mumie pe masă pentru ca noi să îti observăm copitele unghiile fiidncă bărbații (majoritatea) au un spirit de observație foarte bun și dacă este necesar le vom observa și fără asta.

🙂   Adresat ambelor sexuri: Dacă te salut, îți întind mâna, capul ca să te sărut pe față sau sar ca un descreierat agitându-mi extremitățile iar tu eviți să mă saluți să nu dea Aghiuță să te miri de ce a doua oară am să te tratez ca pe un rahat în ploaie (trec pe lângă evitându-l fiindcă pute) pentru că ți-ai făcut-o cu mâna ta.

🙂   Pentru pu[fu]leții care se agită pretutindeni prin cartiere dându-și cu, cărămida în piept și etalându-și calitățile de Brusli, să te iei de un tip mai mic ca și tine cu doi sau mai mulți ani respectiv de un om aflat în stare de ebrietate nu e un act de bravitate. Tupeul nu se măsoară în vorbe dar nici în bătăi cu cei de la kindergarden.

🙂   Pisi e ok să folosești acest apelativ când vorbești cu mine, e la fel de ok să îl folosesc și eu când vorbesc cu tine atâta timp cât nici unul dintre noi nu exagerează însă NU îl folosi cu prietenele tale, nu poți bănui cât de lesbi’ pare. Nu, nu suntem impresionati, nu ne excităm și nici nu ne dați pe spate cu asta. Spunei unui bărbat „drujbierule”,”rocket launcher-ule”,”rangă neînfricată…” oricum însă nu folosi pisi sau iuby cu prietena ta !

🙂   Dacă mergi la ștrand, piscină sau la mă-ta-n grădină (scuze, acolo poți face ce vrei) nu intra în apă plin de ulei autobronzant, ulei împotriva razelor ultraviolete, cremă, ulei de gătit, margarină, unt sau cu ce răniții lu’ Achile te mai ungi tu. E de ajuns că intră toți jegoșii și își lasă mirosurile respectiv aromele în apă, numai de unsoarea ta nu aveam nevoie.

4 thoughts on “Adresat publicului larg (-:

 1. FloriSpuse says:

  In doua din observatiile facute tin sa te contrazic. Unghiile unei doamne pot fi deosebit de frumoase si atragatoare fara sa fie date cu mii de nuante de oja care denota ori ca respectiva e pitipoanca ori ca e murdara si nu stie sa si le ingrijeasca, astfel ascunde mizeria prin oja.

  Iar a doua chestie..legata de uleiurile de plaja. Cele cumparate si de calitate sunt facute din plante, si sunt rezistente la apa. Adica intri, te balacesti, iesi si uleiul e tot pe tine, fara sa lasi nimic in apa. Mi se pare absurd sa ma duc la plaja si sa nu intru in apa ca m-am dat cu ulei. Daca nu ma dau cu ulei, ma prajesc si arat ca bau-bau, ceea ce nu imi place, plus eventuale boli de piele.

  In rest, sunt de acord cu tine, dar cred ca majoritatea sunt de bun simt si tin de prioritatile fiecaruia.

 2. Bogdan says:

  Foarte prompt. În legătură cu unghiile nu mă refeream că trebuie să le vopsească sau să le împopoțoneze ci dacă o fac (femeile, zic) oricât de frumoase ar fi acele unghii nu trebuie să își afișeze mâna în diferite poziții pentru ca noi (bărbații) să observăm frumusețea ei. Dacă urmezi link-ul vei vedea la ce mă refer prin „stil mumie”, este exact poziția pe care o abordează întinzându-și mâinile pe masă atunci când sunt în restaurant, discotecă, club, cramă etc.

  Iar în legatură cu uleiurile sunt conștient ca există și naturale dar am pățit chiar astăzi ca un tip să intre în apă cu o cremă de culoare albă pe spate care părea să rămână … în apă. Urât de tot :|.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *