„Ai de un SMS ?” de pe messenger

  Se pare ca nu ajung mesajele stresante cu care sunt inarmati retardatii de pe messenger al caror obiectiv e sa te scoata din sarite cu orice pret.Si daca inainte ni se ofereau bani,avere,sanatate,dusmani sau alte abureli, acum apar tot mai multe mass-uri de genul „Ai sa dai si mie de un SMS plSsSsssSSSsS”.Nu stiu de ce li se pare ca imi platesc facturile pentru ei si ca totul li se cuvine, ei NU, nu li se cuvine nimic si nu evit sa ii bag in origini pe cei care imi cer astfel de servicii nejustificate.

  Erau destul de stresante si mass-urile „Da drumul la gaz si aprinde un foc si vei vedea numele iubitei pe tavan”, acum se asteapta sa le facem si servicii, ca doar de, ii tinem in lista pe degeaba ? Si nu stiu oamenii astia nu se gandesc ca bai… eu dau numarul prietenei/prietenului meu unei persoane cu care am vorbit doar pe mess, si credeti ca trebuie sa afle respectivul(a) ca tu vrei sa ii spui lu Iuby ca te strang chilotii ? Oare astia nu au cosmaruri …, nu se zvarcolesc in pat de la atata idiotenie ?

  Deci daca aveti credit si nu stiti cum sa il folositi va spun o cale sigura de epuizare, intrati pe messenger si trimiteti un mass cu mesajul „Hey, nu vrei sa dai SMS nimanui ? ca am chef de scris mesaje !”.Si una peste alta exista acele site-uri despre care am vorbit si eu in trecut, site-uri de pe care se poti trimite mesaje gratis, sau scrisul nu face parte din optiunile cu care acestia vin dotati 😐 ?

Etichete: , , ,

6 comentarii

  1. Nu am si eu o oarecare stare din care imi ies atunci cand este intrecuta masura si nu vorbesc de doua sau trei massuri ci primesc cu zecile dealungul saptamanii, si e foarte ok sa dai un mesaj prin intermediul messenger-ului PRIETENILOR dar nu necunoscutiilor care nu au nici o datorie fata de tine si poti parea penibil :-D.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.