Am aparut în Blogger Magazine #2, responsabil de acesta este Irimiescu Răzvan Damian a.k.a. Neydamn care mi-a oferit oportunitatea de a scrie un articol pentru proiectul inițiat de el. Am fost invitat să scriu pentru Blogger Magazine ca feedback al acestui articol care se pare că a fost scris bine, destul de bine încât să-l impresioneze pe Răzvan.

  Titlul prezentării mele arată în felul următor „Reguli în Blogosferă – Prin ochii mei, Bogdan Anghelina”.
Prin prezentul vreau să transmit înca o dată mulțumirile mele lui Răzvan și felicitări pentru inițiativă.

  Și fără mai multe introduceri că stric farmecul Revista Bloggerilor ediția a doua:

Blogger Magazine

12 thoughts on “Am aparut in Blogger Magazine #2

 1. Perfu says:

  Mai ziceam daca ai fii aparut intr-o revista citita si rascitita de mii de cicitori , dar atata timp cat asa zisa revista nu este citita decat vreo maxim 100 de bloggeri nu vad motivul pentru care te lauzi ;)

 2. Bogdan says:

  @Perfu: Mă bucur că există și o persoană care să pună problema în acest fel.

  În primul rând consider că orice proiect care îmi poartă „amprenta” merită menționat iar prin acest articol se urmărește prezentarea acestui lucru și tot odată promovarea acelei reviste pentru a depăși „100 de bloggeri” :-).

  Și să spunem că e adevărat căci sincer nici nu știu câți bloggeri citesc revista însă dacă te gândești pe de altă parte e un target mult mai bun de cât fiindcă se adresează expre’ bloggerilor și nu oamenilor de rând ;-).

  Cu alte cuvinte ăsta-s eu măi Perfule un lăudărici !

 3. Neydamn says:

  Haideti sa va lamuresc un pic.
  Prima editie, conform celor de la youpublisher a avut aproximativ 5433 de cititori.
  A doua editie a avut ceva acolo : 3287 de cititori.
  Ma intreb a treia editie la care lucrez acum cati cititori va avea.

  Asa ca draga @Perfu, vezi tu 100 aia de cititori ai tai, nu stiu de unde i-ai scos sincer, dar sunt sigur ca sunt mult mai multi !

  Cat despre Bogdan, felicitari inca odata si iti multumesc ca ai aparut in revista, articolul tau a fost bine primit de mai multi, si foarte apreciat tinand cont de varsta pe care o ai. Sper ca mai colaboram pe viitor ! Tine-o tot asa !

 4. George Jipa says:

  @Perfu: fiecare individ actioneaza dupa cum crede el ca ii este mai bine.
  In fond, aparitia in revista respectiva, este o realizare. Poate ca este o realizare minuscula, dar este o treapta urcata, care merita mentionata.
  De ce dracu trebuie sa fim atat de rautaciosi ?

 5. Perfu says:

  @Neydamn – Laso moale ca deja macane si e imposibil ca la prima editie sa fii avut 5433 de cititori . Deja revista mi-a creat o impresie proasta , acum cand te mai vad si pe tine cum te lauzi cu mii de cititori pe care nu stiu de unde mama naibii i-ai scos :)))

  @Bogdan – Relax ca nu am de ce sa caut nod in papura cu un pustiulica ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *