Am preluat CitateMotivaționale.com !

  După anunțul lui Nechita Gabriel…

Dacă îţi mai aminteşti articolul meu mai vechi despre cum să câştigi şi să economiseşti timp, îţi aminteşti şi că sunt băgat în prea multe chestii.

De aceea încerc un pic câte un pic să mă eliberez.

Am deschis un site mai demult care avea ca şi scop să furnizeze conţinut motivaţional pe scurt.

Am reuşit să aduc citate motivaţionale pe primul loc în google după un SEO făcut pe fugă.

Am încercat să îl cresc investind ceva timp în el şi aducând mai mulţi oameni care să investească timp alături de mine.

Având o problemă cu timing-ul în general , am reuşit să mă încarc, iar cu prea multe şi a trebuit să îl las deoparte ca şi proiect.

Din păcate proiectul nu a ieşit pentru că nu am investit destul timp şi nu am reuşit să fac conceptul îndeajuns de şmecher încât să vândă…

Totuşi e ceva potenţial în această idee, însă depinde total de livrare… [de aici]

… mi-am exercitat dorința de a prelua acest proiect.

  Au fost mai mulți doritori însă Gabriel m-a ales pe mine. Așadar de ieri sunt noul administrator al site-ului CitateMotivaționale.com. Odată cu site-ul am preluat și baza de 100 de abonați prin mail și pagina de Facebook cu cei 750 de fani.

CitateMotivaționale.com

  Consider că proiectul are potențial și că investind timp în el poate fi dezvoltat.

  Vor exista mai mulți autori (oferta este deschisă pentru oricine ar vrea să se implice – presupune postarea unor materiale audio/video sau câteva rânduri scrise cu temă motivațională), voi face câteva modificări „sub capotă” și am de gând să îi adaug și un logo.
  În ceea ce privește conținutul, acesta va fi în continuare ca și până acum citate și materiale motivaționale însă s-ar putea să-l structurez altfel.

  Link-urile vor rămâne acolo și aș dori să păstrez parteneriatul în continuare cu toți cei de acolo: Concediază-ți șeful!, Dazzle, Motivonti și tophabits.

  De acum în colo am să vă motivez zilnic prin diferite citate și materiale audio/video. Acum dați o fugă pe CitateMotivaționale.com și spuneți-mi ce ar trebui schimbat/înlocuit/adăugat :-D.

Etichete: ,

10 comentarii

  1. Ideea cu un citat pe rând, era să se concentreze omul şi să proceseze doar acea bucată de conţinutul.

   Evident, am considerat că o să găsesc şi citate bune, care să merite explorate.

   Butonul de mai vreau urma legată de un scriptuleţ ajax, astfel încât după ce apăsai mai vreau să se încarce următoarea chestie fără refresh în browser, din păcate nu am reuşit, din lipsă de timp şi de cunoştinţe tehnice.

   Spor Bogdan, mult succes, iar ceilalţi, încercaţi să popularizaţi proiectul cu idei noi, entuziaste.

   Mult spor.

  2. Eu am înțeles ideea și nu voi schimba asta însă voi adăuga o nouă pagină în care voi afișa arhivele site-ului cu un scurt excerpt dar având în vedere că citatele sunt scurte (1 – 3 propoziții) majoritatea vor fi afișate în întregime :-D.

  1. Nu aș fi cumpărat un site de acest gen în nici o împrejurare. Prețul unui „astfel de site” nu poate fi determinat după ureche, contează de la vechimea domeniului, număr de articol, pagini indexate până la PR, număr de fani pe Facebook, urmăritori pe Twitter (în cazul în care pachetul cumprinde și aceste conturi).

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.