Aș vrea să vizitez Londra!

  Recent am fost în Elveția și am rămas plăcut impresionat (detalii am să dau într-un articol dedicat) și asta nu din cauza drumurilor sau a faptului că țara este atât de curată încât poți mânca de pe jos, nu, ci din cauza oamenilor care au o percepție total diferită asupra vieții. La ei chiar există acele grătare în cartier cu vecinii, la ei oamenii zâmbesc și te salută chiar dacă nu te-au văzut niciodată, la ei pare că totul e diferit.

  Unii dintre colegii mei de liceu au fost implicați și într-un schimb cu elevi din Anglia și sincer este una dintre țările pe care chiar îmi doresc să le vizitez. Din păcate sunt prea „bătrân” ca să mai pot aplica la vreun schimb de experiență însă în viitor plănuiesc să vizitez această țară pentru satisfacția personală.

  Visez să vizitez Londra încă de când eram mic și faptul că acolo se vorbește engleză mă face să-mi placă și mai mult fiindcă e singura limbă pe care știu să o vorbesc și o înțeleg cu adevărat. În țările în care am fost până acum se vorbeau alte limbi, engleza fiind limbă secundară iar eu nu prea înțelegeam nimic dacă ceilalți nu vorbeau în engleză desigur.

  Vorbind despre asta cu câțiva prieteni care au fost acolo am început să discutăm și despre obiectivele turistice și au început o serie de recomandări care mai de care însă eu țin să vă ofer un link cu obiectivele turistice de acolo: Londra – obiective turistice.

  Acum, nu știu câti ați auzit despre Madame Tussauds și muzeul ei de ceară însă ca recomandare, în cazul în care ajungeți prin Londra, vă sfătuiesc să-l vizitați. Replicile sunt extrem de realiste (vezi poza de mai sus) și e o experiență de neuitat.

Sursa imaginii.

Etichete: ,

4 comentarii

  1. ma in londra sunt mult mai multe chestii faine decat obiectivele turistice. am fost de 3 ori in Londra si tot timpul mi-am dat seama ca e mult mai faina acolo unde nu sunt turisti 😀

    1. Adevărul e că într-o țară pe care nu ai mai văzut-o te poți bucura, să-ti pară special, chiar și de un bar în care servești un suc cu compania potrivită. Asta depinde de la om la om dar ai și tu dreptate.

    2. Lasa ca nu cred ca te plictisesti cu atractiile turistice… sunt unele foarte faine in Londra 😀 dar oricand e bine sa ai un localnic ce poate sa-ti arate si o a doua fata a orasului…

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.