Astăzi în 30 Iunie 2010 se împlinește un an de la primul articol scris pe acest blog desigur în data de 30 Iunie 2009, articolul în care mă prezentam pe scurt și îmi expuneam planurile de viitor. Planuri care arătau cam așa…

 • Vreau sa promovez in domeniul IT si totodata web.
 • Vreau sa imi perfectionez calitatile de scriere si comunicare.
 • Vreau sa fiu cunoscut (daca e posibil pentru un atuu nu pentru un defect).
 • Vreau sa imi fac dusmani si prieteni (Tineti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape).
 •   Întrebarea care vine automat după acestea este „Am reușit ?”. Părerea mea, nu numai că am reușit ci că reușesc !

 •   De promovat în domeniul IT, am promovat. Dovadă este chiar blogul cu, care am reușit să mă fac destul de cunoscut, destul însemnând mulțumitor față de așteptările mele. Am reușit să învăț mai mult în ceea ce privește limbajele de programare PHP, CSS și HTML și am aprofundat în tainele wordpress-ului ajungând să lucrez cu fișierele acestuia ba chiar să creez o temă (cea la care lucrez și în prezent).
 •   Calitățile de scriere și comunicare sunt cu siguranță perfecționate, atenție a nu se înțelege perfecte fiindcă mai am extrem de mult de învățat, defapt niciodată nu va fi destul dar am trecut la un nou nivel și asta se poate observa făcând o comparație între primele articole scrise de mine pe acest blog și cele mai recente.
  O altă dovadă a perfecționării scrisului sunt diacriticele pe care acum le folosesc cu ușurința și în fiecare articol scris.
 •   Cunoscut ? Da, după părerea mea cred că momentan sunt cu un picior pe scară cum s-ar spune, sunt în plină ascensiune având în vedere că în decursul acestui an am reușit să ajung la un număr de aproximativ 400 de urmăritori pe Twitter iar mulți dintre aceștia se datorează blogului, am reușit să particip la un TweetMeet ceea ce pentru mine a însemnat enorm, am primit și câteva premii și am ajuns să-mi fac prieteni iar asta se observă în activitatea de zi cu zi care este din ce în ce mai încărcată, se observă și acolo în sidebar la categoria „De-ai mei” și pe rețelele de socializare unde numărul celor pe care îi urmăresc respectiv celor ce mă urmăresc crește considerabil.
 •   Idem, prieteni gârlă. Să mă apuc să-i număr ar fi o prostie, așa că aveți atât acontul de Twitter cât și de Facebook pentru a vă convinge și asta nu ar fi destul, blogul, dacă citiți blogul, din comentarii sau chiar din articole ve-ți da de multe prietenii făcute chiar aici sub acest „acoperiș.
 • Statistici…

    În ceea ce privește statisticile blogului, nici nu excelez nici nu sunt pe muchie de cuțit. Nu am niște rezultate foarte bune deoarece în ultimile trei luni treaba a cam scârțâit aici din lipsă de inspirație, lipsă de subiecte, ploaie, școală o adevărată ciulama.

  Statisticile arată cam așa:

    Cam puține articole și puține comentarii, pentru asta a fost vina mea. Dar sunt mulțumit în raport cu frecvența cu, care am scris și având în vedere că nu sunt un adept al scrisului de umplutură, va să zică nu postez clipuri de pe youtube, piese muzicale sau poze, nu în asta constă blogul meu ci în articole scrise presărate cu piese muzicale și clipuri acolo unde este nevoie, se poate observa că și acolo unde au fost clipuri sau melodi am încercat să adaug și o introducere și dacă a fost posibil o concluzie/părere de sfârșit, nu am lăsat pagina cheală.

    Ce-i drept, e loc și de mai bine. Îmi pare rău că nu am salvat și statisticile de pe vechiul host, dap.ro, căci asta ar fi arătat mai multe. Oricum, vizualizările (nu unicii, ci vizualizările) duc undeva spre 25.000 în tot acest an. Așa făcând o sumă între ce a fost pe dap.ro și ce s-a adunat de când sunt pe .ro.

    Acum că am trecut și de statistici și am amintit de vechiul domeniu vreau să spun câteva cuvinte și despre acesta. De trei săptămâni activez pe domeniul „BogdanAnghelina.ro” asta după unsprezece luni și o săptămână de dap.ro, fostul domeniu fiind „BogdanBlog.dap.ro” care acum este un redirect către noua adresă.
    Am trecut prin multe cu hostul de acolo, multe rele și multe bune dar așa șchiop cum era m-a dus mai bine de unsprezece luni și pentru asta sunt recunoscător față de cei de la Dap. Acum am domeniul meu propriu și un host profesional, sunt mândru de asta și cred că trebuia să mă mut pe acesta de când l-am achiziționat, din luna Februarie dar am amânat datorită unor împrejurări.

    A trecut un an, acum sunt blogger ! Înainte de acest an evitam peste tot pe unde venea vorba să-mi asum acest rol, de blogger, mă consideram un simplu user care scrie pe o platformă de blogging și nimic mai mult. Acum după un an de experiența cred că pot să-mi asum acest titlu.

    Cam atât de aici, sper să scriu un articol asemănător și la anu și peste doi ani și peste mulți ani, până atunci aștept urările de bine și la cât mai mulți ani tuturor 🙂 !

  8 thoughts on “Astăzi împlinesc un an de blogging !

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *