Băieții, investim în accesorii?

ceas de mana

Brățară metalică, unul – maxim trei cadrane și eventual afișarea datei, simple, în culori puternice. Sau cu curea de piele, un singur cadran, culori închise sau nonculori, simple și serioase.

Acestea sunt tipurile de ceasuri pe care le prefer.


Majoritatea prietenilor mei au câteva ceasuri pe care le asortează în funcție de ținută, însă puțini dintre aceștia investesc sau iau în considerare să investească în aceste accesorii.

Nu consider ceasul un accesoriu obligatoriu, dar cred cu tărie că un ceas nepotrivit poate dăuna imaginii unei persoane. Aș traduce nepotrivit în acest context un ceas de slabă calitate, o copie slabă a unui model recunoscut sau un ceas nepotrivit prin culoare, mod de asortare.

Revenind la premisă, cred că ceasul este un accesoriu pe care dacă ți-l asumi, ar trebui să ți-l asumi în întregime – cu costul de achiziție respectiv cu costurile de întreținere (care nu sunt mari).

E destul de simplu: am un ceas cumpărat din Elveția cu aproximativ 125€, din 2011. I-am schimbat vara aceasta bateria, în rest nu am avut nici o problemă cu el. Am de asemenea și ceva ceasuri mai ieftine, luate de prin târguri ori din diferite magazine din țară și de afară, care începând de la baterie, care se termină într-o perioadă foarte scurtă, până la curele sau detaliile ceasului, sunt de calitate scăzută și pe termen lung necesită reparații/întrețineri costisitoare.

Un accesoriu elegant, util, ceasul poate fi cadoul perfect atât pentru ea cât și pentru el. În momentul de față, având în vedere direcția acestor accesorii de mână, analizez piața pentru achiziționarea unui smartwatch, dar mai întâi îmi doresc să mai adaug un ceas – de calitate, nu o copie, pentru a nu avea grija lui pe viitor – în colecție.

PS: găsiți câteva ceasuri interesante pe PrimeWatch.ro.

Etichete:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.