Barbatul, o curva in pardesiu

  În ultimul meu articol dedicat sexului frumos făceam o comparație între femei, aceste ființe neelucidate complet și mândria oricărui bărbat, după gnomul din pantaloni, automobilul. Acum a venit rândul purtătorilor de drâmbă să intre într-un proces de comparații noroioase. Acestea fiind spuse voi încerca să vă prezint bărbatul ca și o curvă în pardesiu.

  Sunt peste tot. Eu mi-s minor și-n băncile liceului și am parte de ei la tot pasul. Fetițe-n haine bărbătești, puțani cu trei fire de păr pe față și cu o tunsoare impunătoare gen castron sau toyota.

  Spre amuzamentul femeilor zic să facem o comparație între aceștia și preacunoscuții, exasperant de mulți, pantofi ai femeilor:

Pantofi cu toc: Sau bărbatul slabuț, stilat și manierat, în câteva cuvinte bărbatul potrivit pentru a fii purtat la toartă (de braț bre) la ocazii speciale însă neglijat în restul timpului. Acest tip se situează de multe ori la linia frustrării și se autointitulează blogger sau profesionist IT (fără nici un apropo!). E tipul care a alunecat de mult în zona prietenoasă.

Balerini: E tipul acela de om sifilitic, persoana cea mai predispusă la schimbarea orientării sexuale. Ca și ultimatum tipul acesta își găsește o []rabă de femeie care îl ține sub păpuc !

Sandale: De origine oltean sau moldovean, nu-i solid dar are un caracter rusesc (ăsta-i negru-n ceru gurii ca…), omul pe care îl găsești mai mereu cu o sticlă de Cola și pungă de semințe în treling și evident sandale în fața blocului discutând subiecte de actualitate din cartier sau vizionând un meci (da tot în fața blocului).

Mocasini: Om trecut de vârsta a doua, om serios cu o situație financiară modestă și câteva boli la dosar. E om umblat (prin farmacii) și un cititor pe măsură (de etichete). Poate cel mai comun individ.

Pantofi sport: Aceasta este categoria care însumează întreaga puțime (înclusiv pe mine), oameni energici, fără experiență de viață care se aruncă mereu cu capul înainte. Umblă după bani, faimă, femei, băutură și nu au grija zilei de mâine.

Saboți: La polul opus pantofiilor cu toc acesta este bărbatul balenă pe care îl întâlniți plimbându-se molcom pe trotuar de cele mai multe ori cu familia la fel de „babană”. E libidinos și adoptă o atitudine superioară.

  Acordați-mi un moment și fără falsă modestie spuneți-mi în care din categoriile de mai sus vă încadrați.

PS: Ca să nu rămână cu un gust de bere caldă și îndoită cu apă recomand bărbațiilor să citească articolul în care am făcut comparația între femei și automobile !

Sursa imaginii.

Etichete: ,

10 comentarii

 1. Data viitoare încearcă să te semnezi cu numele real, conversația e mai plăcută și chiar dacă mă înjuri promit să nu-ți port pică :-).

  Legat de articol: E evident că fac parte din „puțime” că-s tânăr și neexperimentat.

 2. Nu aveam de gand sa te injur, numai ca este foarte usor sa ii critici pe ceilalti…sa stai doar sa ii observi iar dupaceea sa scri despre ei de parca sun niste animale. Pari asa de parca tu le stii pe toate…si nu cred ca te-ai gandit vreodata ce gandeste fiecare dintre aceste pesoane. Uitate prima data la tine ….si cunoaste persoanele inainte sa le critici 🙂

 3. Nu ai înțeles articolul, iar pe mine nu mă cunoști deloc. Textul e unul ironic și nu se referă la o anumită persoană ci sunt trăsături pe care le întâlnești în viața de zi cu zi la unii oameni, eu am transpus aceste trăsături într-o comparație comică. Nu am zis că-s mai bun decât vreunul dintre modelele descrise mai sus, am observat aceste „năravuri” și le-am pus într-un articol.

  Și NU, nu le știu pe toate dar am dreptul să-mi dau cu părerea despre orice, de aceea apreciez orice comentariu chiar dacă sunt aprobat sau contestat în cadrul acestuia :-).

 4. ai dreptul, zau? hahaha (toti au dreptul sa-si dea cu parerea, habar n-ai ce sunt acele „drepturi”) sa-ti dai cu parerea doar cand iti este ceruta bai. atunci ai dreptul, pana atunci, mucles! ha ha

 5. Sunt barbat, port pardesiu, ba mai port si palarie si tot nu ma simt curva.
  Tare doresc sa stiu cum te-ai simti tu, daca ne intalnim si-ti arat si ce mai am sub pardesiu!
  N-ai ghicit, e o Beretta Elite II de 9 mm.

  1. Eu nu cred că ai vrea să te întâlnești cu mine fiind îmbrăcat într-un pardesiu.

   Lăsând gluma la o parte, e un articol pamflet, nu te ataca :-).

 6. Pantofi cu toc ! 🙂 Pantofi cu toc: Sau bărbatul slabuț, stilat și manierat, în câteva cuvinte bărbatul potrivit pentru a fii purtat la toartă (de braț bre) la ocazii speciale însă neglijat în restul timpului. Acest tip se situează de multe ori la linia frustrării și se autointitulează blogger sau profesionist IT (fără nici un apropo!). E tipul care a alunecat de mult în zona prietenoasă.

  Ironia ta este usor asamblata cu ipocrizie si judecata (indraznesc sa spun fina, desi nu e cazul). Oricum, interesant punct de vedere…

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.