Beautiful HTML

  Am gasit o chestie tare pe internet numita Beautiful HTML, reiese si din nume, este o schema a codului „perfect” sau cum ar trebui sa arate o pagina web:


  Mi se pare o schema destul de corecta si voi incerca sa ma incadrez cat pot in normele acelea la siteul pe care il fac momentan.

Etichete:

5 comentarii

  1. Iti sunt recunoscator, vreau sa mentionez ca mi-am facut o parere buna despre blog, tine-o tot asa ! Iar daca se poate sa ma adaugi cu textul „Blogul lui Bogdan Anghelina” deoarece Bogdani mai sunt in blogosfera :-).

  2. Intr-adevar sunt niste norme deontologice care sunt bine de urmat, dar nu este neaparat necesar. Sunt o infinitate de posibilitati in lumea web design-ului. De obicei este bine ca site-ul facut de tine sa fie valid W3. Poti verifica acest lucru prin http://validator.w3.org/ sau direct din Dreamweaver, dar dupa cum ti-am zis acest lucru nu are asa mare importanta, nici pentru browserele moderne care sunt in stare sa treaca peste greseli sau sa le autocorecteze, nici pentru motoarele de cautare. Tehnicile lor de crawl sunt foarte avansate si nu se opresc ele intr-o amarata de eroare de markup. Macar tag-urile sa fie inchise corect pe unde trebuie, and that’s all…

  3. Sunt total de acord cu tine, eu am gasit aceasta imagine pe internet si spun „ca am sa incerc sa ma ghidez dupa aceasta” deoarece pana acum nu aveam nici o noima si pot spune ca siteurile (trei) pe care le-am creat le-am facut fara sa tin cont de cum arata codul ci de cum arata siteul.Este adevarat ca un site poate fi „dezordonat” in codul HTML dar sa fie valid W3 si atunci este in regula.Dar atunci cand prezinti un site unui consiliu, unor oameni care te analizeaza este chiar indicat ca siteul sa fie pus la punct si pe partea sursei :-).

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.