Ben 10 ALIEN SWARM

  Nu sunt fan al desenelor animate si nici nu le mai urmaresc de ani buni, sunt chiar scarbit de ceea ce este acum numit un desen animat.Dar in general imi place sa urmaresc filme care ar trebui sa insumeze toate episoadele unui desen animat precum „Transformers”,”Superman”,”Batman”,”Cat Women” si altele acum si „Ben 10 ALIEN SWARM”.

  Acest film il are ca personaj principal pe Ben Tennyson cel care poarta acel ceas cu tehnologie extraterestra cu ajutorul caruia se poate transforma in diferiti extraterestrii, nu voi intra in detalii.Sunt putin dezamagit de acesta deoarece nu prea insumeaza episoadele desenului animat si din parerile altor useri reiese ca nu e nici pe departe atat de tare cat desenul animat.

  Totusi este un film al anului 2009, este realizat cu aparatura buna, efectele sunt destul de reale, in film apar chiar si doua masini bine realizate si fara alte detalii va recomand sa il vizionati sa va faceti prorpia parere !

Etichete:

2 comentarii

  1. Exact asta incercam sa ilustrez si eu, nu este un film tocmai reusit daca il privin in comparatie cu desenele animate care au un alt fir al povestirilor iar acest film incepe prea direct fara sa se preziante de unde apare supranaturalul, in cazul acesta „ceasul” sau tehnologia extraterestra de care dispunea baiatul.Nu am urmarit desenul dar aceiasi parere ca si tine au multi dintre cei care l-au urmarit :-).

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.