Bergenbier și Zilele Prieteniei – Cluj

Bergenbier organizează Zilele Prieteniei în mai multe orașe din țară, printre care și în Cluj-Napoca, un eveniment de impulsionare a vânzărilor (fie vorba între noi, aveau nevoie).

În Cluj evenimentul se desfășoară în parcarea de la Polus Center, iar trupele care au concertat și vor concerta în 14 respectiv 15 iunie sunt: Vunk, Paraziții, ROA, Vița de vie, Shadowbox, Omul cu șobolani, Șuie Paparude, Zob, CTC, Band for rent, Sky Swallows Challenger, Relative Band și Theory of mind. Nu neapărat în ordinea de mai sus.

Interesant la acest eveniment a fost sistemul de vânzare pus în practică, pe care l-am întâlnit recent și la Fortza ZU. Berea și mâncarea nu sunt vândute direct la tarabele responsabile, ci pentru a putea lua o bere de la taraba cu beri sau ceva de mâncare de la cortul dedicat trebuie să cumperi jetoane pe care le vei da în schimbul produselor dorite. Oare și-or fi dat seama românii că astfel 1. e mai greu ca vânzătorul să toarne cu un deget mai puțină bere și tot la al șaselea pahar să bage 3 lei în buzunar sau că 2. e mai ușor să contabilizezi: furnizezi X cantitate bere care costă Y sumă și A număr jetoane care valorează B sumă, ca mai apoi să calculezi câte jetoane s-au vândut (A – jetoane vândute = A rămase) respectiv câtă bere trebuie să fi rămas (dacă A număr jetoane = X cantitate, A rămase = X cantitate rămasă).

Nu a fost foarte multă lume, Bergenbier are în continuare gust puternic de alcool, a fost drăguț.

zilele prieteniei 2014 zilele prieteniei - jetoane zilele prieteniei - taraba Bergenbier
zilele prieteniei - Bergenbier zilele prieteniei - Deliric zilele prieteniei - Doc zilele prieteniei 2014
zilele prieteniei - DOC zilele prieteniei - DOC zilele prieteniei - CTC
zilele prieteniei - merchendaising zilele prieteniei - Jetoane zilele prieteniei - ZOB

Etichete: , ,

2 comentarii

  1. 1. Ne-am saturat de zile ale prieteniei, berii, oraselor, satelor, vinului si alte porcarii.
    2. Turul asta al firmei asteia e doar in orasele in care cei de la VdV, CTC, OCS si altii concerteaza cel putin o data la doua luni.
    3. La Cluj a fost la dracu in praznic, la Polus, singurul concert care a reusit sa stanga lume acolo a fost Iron Maiden la care accesul s-a facut pe bani, nu pe moka.
    4. Parca mai greu scoti bani din buzunar decat jetoane, deci de aceea s-a inventat si stupiditatea asta.
    5. Bergembier e o bere proasta.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.