Sunt blogger de mai mult de doi ani și am atât momente proaste cât și momente de boom.

  Un „moment de boom” e atunci când ai atâta inspirație încât dacă ai deschide frigiderul ai găsi subiecte pentru douăzeci și șapte de articole iar dacă ai întoarce capul ai mai găsi trei. Atunci când ai fi în stare să scrii o mie de cuvinte despre un ou. Atunci când i-ai putea explica unei râme, în scris, teoria chibritului și ai face-o să o și înțeleagă. Ce s-o mai lungim… e acea stare Chuck Norris (sper ca nu m-a auzit).

  Și totuși, pe mine, starea despre care vă vorbeam mai sus mă prinde mai mereu prea obosit să stau pe scaun în fața calculatorului în timp ce mintea mea e acolo, e activă și gata să înșiruiască idei care se potrivesc ca într-un puzzle, e un conflict fizico – mental.

Trebuie menționat că patul meu este supraetajat deci opțiunea de a-mi lua laptopul în pat cade din start fiindcă atunci când termin de scris ar presupune să cobor scara și să pun laptopul la loc, acțiune care face să-mi sară tot somnul. Ei, și ce aș putea face să aplanez acest conflict, să pot sta în poziția confortabilă după care tânjește corpul meu dar totuși să pot profita de starea „Chuck Norris” ? Căci orice blogger știe că nu ține la nesfârșit.

Soluția ar fi gadgetul care se situează între laptop și telefon, gadgetul pe care l-aș putea piti la capătul patului fără să-mi fie teamă că-l voi lovi în somn… un tablet pc.

tableta

  Dacă laptopul a fost primul pas în a scăpa de fire și a te desprinde de birou, tabletele sunt următorul pas. De când au apărut pe piață continuă să mă tenteze.
  Nu sunt pretențios, cu un DELL STREAK 7, care apropo pe quickmobile.ro este la promoție, mi-aș putea face treaba fără probleme. Puteți afla mai multe despre acastă tabletă citind review-ul făcut de cei de la Engadget.

  În #Transalpina am fost nevoit să scriu un articol din vârful muntelui, de pe telefonul mobil căci mi-am lăsat laptopul acasă (e greu și incomod la drum lung) și chiar dacă telefonul își face treba cu brio simțeam nevoia unui ecran ceva mai mare… asta m-a făcut să mă gândesc și mai serios asupra unei tablete.

  Cred că în viitorul apropiat tablet pc-urile vor deveni un must have pentru bloggeri, tu ce părere ai ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *