Blogosfera mureșeană

  Blogosfera mureșeană prinde contur, am fost ieri la meet-ul despre care va vorbeam aici și a ieșit chiar mai bestial decât data trecută. Am întâlnit oameni noi. Iar pentru cei ce nu știu am o boală care se manifestă prin dorința de a cunoaște cât mai multe persoane, vreau să fiu cunoscut, Anca spune că sunt maniac :-D.

  Discuțiile sunt acolo. Ideile le prinzi din mers iar toate acestea nu pot fi relatate în texte pe blog. De aceea e indicat să fiți prezenți dacă vreți să înțelegeți cum merg treburile. Bloggerii și onlinerii mureșeni consideră că noi ne adunăm pentru a concura bară la bară cu blogurile, traficul și banii câștigați din acestea, GREȘIT ! Ne adunăm în speranța formării unei comunități, să socializăm și să ne ajutăm reciproc.

  Vă las să vizualizați pozele făcute. Un om inteligent spunea cândva „o poză face cât o mie de cuvinte” iar un alt om spunea „o poză face atâtea cuvinte câte ai tu” …

blogosfera mureseana
blogosfera mureseana  blogosfera mureseanablogosfera mureseana  blogosfera mureseana

PS: Tortul a fost făcut de Bianca, căruia doresc să-i mulțumesc pe această cale atât pentru tort cât și pentru prezență. Într-o altă ordine de idei, dacă doriți un tort trăznit în formă de sâni, fofoloancă (termen preluat de la Mihai) sau alte forme trăznite, puteți apela cu încredere la ea ;-).

Etichete: , ,

7 comentarii

    1. Mă bucur că ți-a plăcut. Poate ne mai împrietenim și ai să ajungi să vorbești mai mult ca mine :-)). Nu te teme, și eu sunt liniștit când mă întălnesc cu alți bloggeri mai învârstă.

  1. VirtualKid, data viitoare, o sa ai si o lista de invitati si chiar si un program. How cool is that shit? Daca nu uit si nu mi-e lene poate ma ocup personal pentru asta special pentru tine. Ce rau is…

  2. @Lenesu:

    Persisti intr-o ironie care nu isi are rostul, iar daca tie ti se pare ca este necesar sa imi aplici acest tratament, atunci nu pot decat sa te ignor, si nu din trufie ci dintr-o nevoie de autoaparare.
    Afla ca la prima intalnire nu am venit pentru ca era ziua fiului meu, iar saptamana trecuta am fost plecat din localitate. Nu tin sa fim prieteni, dar asta nu inseamna ca nu putem sa ne respectam reciproc.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.