Bogdan Anghelina, un an de Twitter

  Astăzi 18 Aprilie 2010 se împlinește un an de la primul meu tweet. Un an plin de peripeții care nici nu știu cum a trecut. Un an în care am împărtăși multe și am învățat la fel de multe. A fost o surpriză și pentru mine să aflu că am împlinit un an de când mi-am făcut contul de Twitter deoarece nu îmi mai aminteam dacă prima dată a fost oul sau găina blogul sau twitter-ul.
Anghelina Bogdan - Primul tweet

  După un an, am ajuns să urmăresc aproximativ 360 de oameni (la început au fost aproape 600 din care am eliminat și am selectat doar persoanele ce prezintă interes pentru mine). Să fiu urmărit de aproximativ 370 de persoane (Followers) și am strâns în jur de 1500 de tweet-uri.

  După un an de experiență în ale twitter-ului o spun cu mâna pe inimă, m-as reînscrie oricând. Prin urmare recomand acest serviciu de socializare deoarece este chiar folositor, te ajută să te dezvolți pe plan personal, să te promovezi sau să promovezi un anumit produs și ce e cel mai important, te ajută să cunoști/să te împietenești cu oameni din toată țara (sau lumea dacă te ține dialectu`). Twitter-ul a reușit să facă ce nu poate nici un site de știri, nici un program Tv, nici un trust sau nici o știre de la ora cinci, a reușit să intre în casele oamenilor, prin acest serviciu poți fi la curent cu Gigi atunci când se spală pe față sau când își face fundițe la papuci. Desigur dacă ești interesat de aceste lucruri. Pe scurt Twitter mi-a schimbat viața într-o anumită măsură, și asta în bine.

  Dacă nu ai cont de Twitter nu evita să încerci, pe mine m-a îndepăratat chiar și de messenger, programul de care eram dependent și pe care îmi petreceam mare parte din timp, un program care nu îți aduce noutăți ci doar discuții. Folosind acest serviciu de socializare am trecut la un nou nivel și am început să discut cu oameni maturi, mai mari decât mine și să am o altă perspectivă în ceea ce privește internetul, mi-am creat o tehnică de abordare și am învățat să discut mai elaborat (cred eu).

  A trecut timpul, am mai îmbătrânit un an și citesc cu plăcere primele mele tweet-uri și mă amuz pe baza acestora, vă recomand și vouă deținătorilor de conturi „twitterești” să faceți asta, să dați piept cu trecutul și să realizați cât de mult ați evoluat.

  Dacă nu aveți încă un cont de Twitter Înregistrați-vă, vă aștept printre followers @BogdanAnghelina.

Etichete: , , , , , , ,

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.