Brașov, oraș de suflet

  Îmi place Clujul, îmi place Timișoara, îmi place Sibiul însă cel mai accesibil și mai apropiat este Brașovul, un oraș de suflet. Spun asta cu toată convingerea însă mă întreb cum a ajuns acest oraș să-mi plăcă atât de mult și ce mă atrage la el și îmi dau seama că atunci când te gândești la un oraș îl identifici cu anumite persoane pe care le cunoști din acesta sau cu personalități cu o oarecare legătură cu orașul în cauză.

Brașov

  În cazul meu, oameni faini peste care am dat din cauza blogului în cadrul diferitelor evenimente precum #FotbalTweetMeet-ul de acum doi ani sau expediția în Transalpina (care a pornit și a fost creată de brașoveni), amebele fiind evenimente în cadrul cărora am avut oportunitatea să cunosc oameni faini, de treabă și cu care am legat o relație de prietenie pe tremen lung, spun eu.
  Și sincer există un sentiment plăcut atunci când ști că ai la cine să apelezi „în caz de”.

  Pe de altă parte e un oraș în care merg cu plăcere fiindca e un oraș civilizat (eu nu am avut porbleme) și curat.

  Aveam un plan odată cu niște prieteni, să mergem în Brașov pentru un weekend sau o perioadă scurta de timp în care să ne relaxăm și să facem tot ce ne trece prin cap. Dar știți cu toții cum e cu subiectul cazare România, ba e scumpă ba e ieftină și nu-i de calitate. Cu toate acestea dacă te gândești la cazare Brașov, aceasta nu e exagerat de scumpă dacă știi unde să cauți (iar aici haterii vor spune „Unde, unde să căutăm ?” și un bun exemplu ar fi forumul turistic al celor de la Călătoresc.ro).
  Planul e înca acolo, mai rămâne doar sa-l punem în practică și cred că e un lucru de pus pe lista de „to do”.

  Într-o altă ordine de idei, ca oraș Clujul și Brașovul sunt în fruntea listei și în ceea ce privește facultatea. Dar mai întâi trebuie să mă hotărăsc asupra profilului și abia apoi voi vedea dacă îmi pot permite moftul de a alege orașul.

Sursa imaginii.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.