Cei de la Pizza Acrobatica din Cluj promit o pizza la fel de bună ca în golful Saint Tropez, datorită pizzer-ului cu experiență. Credeți-mă pe cuvânt, nu vă vor înșela așteptările, ba chiar le vor depăși.

Îmi place pizza extrem de mult, însă nu-mi plac brânzeturile – pur și simplu nu consum. Ei bine, nu vă puteți imagina cât de greu poate fi să faci un chelner să înțeleagă că pentru a lega elementele de pe pizza nu vreau mozzarella, ci un ou bătut – majoritatea pun un ou în mijloc. Și e cu atât mai greu să o faci telefonic.

Văzusem tam-tam-ul din online cu privire la Pizza Acrobatica, dar am aflat mai târziu de la o colegă de serviciu, care nu mănâncă nici ea pizza cu mozzarella, că cei de la Pizza Acrobatica știu să facă asta și că e foarte bună. Am comandat o dată la birou, de ziua mea, iar de atunci am ramas fan convins. E extrem de bună, la pizza acesta nu vei lăsa marginile în farfurie 😀 !

Știe señor Crivăț de ce comandă de la ei – are chiar și o pizza cu numele său. Trebuie să aflu de câte ori e nevoie să comand pizza mea pretențioasă ca să devină Pizza Anghelina.

Lăsând gluma la o parte, sunt sigur că la fel ca mine și colega de serviciu mai sunt mulți, mi-ar plăcea să văd o astfel de pizza în meniu – pentru cei intoleranți la lactate sau, pur și simplu, pentru cei cărora nu le plac brânzeturile.

Pe lângă clasicele din meniu, poți comanda o pizza personalizată (cu ce elemente vrei tu), iar a mea arată așa: jambon, salam uscat, ciuperci, ardei roșu / verde, peperoncino și ou în loc de mozzarella.


Îi găsiți la adresa: Strada Avram Iancu, Nr. 13. Puteți comanda și telefonic, iar ambalajul și sosul este din partea casei (ps: eu am primit mereu câte un măr pentru fiecare pizza la domiciliu). Mai multe detalii găsiți la ei pe site.

Pizza Acrobatica, Cluj

Servirea se face foarte repede, iar personalul este plăcut și atent. Poftă bună!

4 thoughts on “Bunătăți din Cluj: Pizza Acrobatica

  1. Camelia S says:

    Bogdan,
    Iti multumim ca ai inteles si ai transmis mai departe ce este Pizza Acrobatica. Va asteptam, pe tine si pe cititorii tai, oricand, cu sugestii. Si da, o sa luam in considerare introducerea unei astfel de pizze in meniu :). O zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *