Când te prinde „microbul”

  Văd tot mai des tineri ieșind din sau stând la povești în fața casei de pariuri. Din câte am înțeles e la modă să bagi bani în pariuri sportive. Pariază câțiva lei și scot, uneori, câțiva zeci de lei. Activitatea nu e una de criticat însă tare-s curios câți dintre cei care pariază scot mai mult decât bagă.

  Nu sunt un fan al pariurilor de nici un fel însă am pariat și am testat sentimentul, e unul interesant, ca adrenalina însă e un ‘sport’ la fel de riscant ca și cele care generează adrenalina. Pariurile sunt strâns legate de jocurile de noroc care sunt foarte diversificate implicit pariurile se pot face într-o paletă largă de domenii. Există comunități de susținere, sfaturi (precum biletul zilei sau scorul câștigător) și oameni care dezbat rezultatele jocurilor.

  Tatăl meu avea un prieten, în Petroșani, care era un mare împătimit al jocurilor de noroc. La un moment dat ajunsese să se despartă de nevastă din cauza faptului că își paria întreg salariul (asta era pe vremea când electricienii și minerii aveau portofele groase) iar într-un sfârșit își pariase și apartamentul. Acest prieten avea o vorbă „când te prinde microbul, nu mai scapi !”, de unde și titlul.

datorii

Având în vedere toate acestea m-am ferit mereu de a paria bani reali la jocuri de noroc și nici nu am pierdut vreodată o sumă mare.

Recent îmi povestea cineva cum a pierdut 1000 de lei la un aparat, iar aici intervine întrebarea: Ați pierdut vreodată o sumă mare de bani sau vreun obiect de valoare la jocuri de noroc ? Cât / ce ?

Sursa imaginii.

Etichete: , , ,

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.