Cea mai tare comedie…

  Asta căutam „Cea mai tare comedie” scoasă pe piață anul acesta, cea mai bună comedie din 2010. Căutam un film în fața căruia să mă pot relaxa fiindcă lucrez intens de o săptămână și trebuie să iau o pauza de două ore ca să pot continua ceea ce am început. Eu, înainte să vizionez un film caut informații despre acesta pe internet pentru a afla mai multe despre el, pentru a afla dacă merită să îmi frec două ore sau nu. Caut informații și citesc comentarii, și aici vroiam să ajung, citesc comentarii în care unii spun „Băi filmul acesta esta bun, are multe faze comice etc” și alții care spun „Băi e de rahat, nu merită descărcat, mi-am pierdut timpul cu el…” și nu acuz nici unul dintre comentatorii aceștia, îi acuz pe cei ce comenteaza de dragul de a comenta pentru că sunt prieteni cu Ghiță din jos de deal care e văr cu cel ce a făcut prezentarea filmului. Sunt acei ingrați care se contrazic prin propriul comentariu, care te induc în eroare și nu fac decât să îți ingreuneze acest proces de găsire a informațiilor complete și corecte.

  Nu știu cum sunteți voi dar cei mai importați factori în luarea hotărării de a viziona un film pentru mine sunt părerile celor ce au vizionat filmul (comentariile) și nota de pe IMDb după importanță în ordinea în care au fost scrise. De multe ori nu dau crezare comentariilor și tind mai mult spre nota de pe IMDb deoarece am tendința să cred că cei de acolo (în general străinii) nu stelează (votează) degeaba doar pentru a se afla în treabă asemenea românului.

Bun filmul … 🙂 dar nu e cine stie ce

  Cu siguranță ați dat de astfel de comentarii pe diferite site-uri,bloguri,forumuri sau trackere (care sunt foarte utilizate în ceea ce privește materialul video). Către comentatori și cei ce își șterg literele de pe tastatură pentru a avea noi ce citi spun, nu credeți că se contrazice toată treaba ? păi ori e bun ori nu.
Utilizatorule când comentezi făo doar dacă ai chef, gândeștete înainte dacă ști ce să scri, dacă nu îți vine să faci pipi și dacă da dute fă și apoi vino și dă un comentariu sau o părere competentă cu argumente căci s-ar putea să ajungi și tu în situația mea și toate comentariile să fie de forma „Bun film” sau „Nașpa film” și să te uiți ca prostu` la ele să te întrebi „Oare de ce o fi bun … hmmm, dar oare de ce o fi nașpa ? Iară trebuie să vizionez un film o oră și jumătate ca la sfârșit să-mi dau seama că tot filmul nu am făcut decât să caut o parte care să îmi placă”.

Etichete: , , , , , ,

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.