Chio Chips – Aripioare picante și Shaorma

E ca și cu posturile de televiziune precum Taraf sau, iar aici ținem o clipă de reculegere, OTV, producătorii satisfac cererea consumatorilor. Astfel au apărut noile sortimente de chipsuri marca Chio Chips, Aripioare picante și Shaorma :D:

chio chips - aripioare picante, shaorma  arome shmekere

Inițial am crezut că e o glumă. Dar, după cum spunea cineva, să nu trecem aceast demers prin propriul sistem de valori morale, clienții cumpără și sunt fericiți, producătorii încasează și merg mai departe.

UPDATE: Reclama pentru cele două noi sortimente e și ea o capodoperă, cu Țuțu și Krem:

Etichete: , , , ,

10 comentarii

  1. Nu sunt genu de om care cauta pe net tot felu de idiotenii sau dau interes toti prostiilor .. dar baitule tu m-ai lasat fara cuvinte la cat de moralist poti sa te dai ! Daca toti retarzi s-ar opri din a pierde timp sa scrie tot felu de imbecilitatii si sa se dea „BLOGGARI” am ajuta foarte mult pamantul !! Iar pentru chestia cu Chio cu Shaorma sau Aripi picate ar trebui sa nu mai comentezi pentru ca sunt foarte sigur ca ai mancat cel putin O DATA shaorma si ARIPI picante. Intr-o tara plina de „shaormisti” si maimute este normal sa scoata o chestie de care sunt atrasi.

  2. mai si voi, de parca chipsurile cu smantana si ceapa le mananca vreun academician. Oricum porcariile astea au o tona de grasime in ele, mai bine faceti o campanie pentru mancat sanatos…

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.