Cine-i ?

* Ding dong *

– Cine-i ?

Io !

  De câteșpe ori nu ați purtat discuția aceasta de căcat ? Eu am lămurit toți prietenii, verii, mătușele, bunicii și pe toți ce iau legătura cu mine printr-o apăsare de buton din care rezultă ieșirea mea afară din bârlogul meu de zi cu zi. Ecuația aceasta deget + buton sonerie = cine-i ? (în cazul în care sunt acasă și am chef să vorbesc) => deschiderea porții, nu dă niciodată bine.
Mă piș pe importanța voastră, eu nu sunt robotul chinezesc cu recunoaștere vocală deci o spun o dată și bine, când ești la mine la poartă după ce suni o dată mai suni încă o dată dacă nu am raspuns iar dacă nu raspund nici a doua oară stânga-nprejur și pleci (nu rămâi ca tâmpitul lipit cu degetul în sonerie că s-ar putea să ies dar nu îți va plăcea) iar dacă mă deranjez și răspund cu „Cine-i ?” raspunsul tău trebuie sa fie cel puțin prenumele în cel mai bun caz precedat de nume și dacă, crezi că e de folos poți menționa și numele tău auxiliar pe care măta maicăta ți l-a pus după bunicu` din partea lu tatăso din partea lu văruso căci așa-i tradiția în familie să pui ștampila pe plod cum că ar fi din clanu lu păpuc.

  Până am definit clar această „regulă” aveam mulți prieteni,cunoștințe sau rude care se-nțepau în sonerie iar când răspundeam eu s-au unul dintre părinți după intrebare raspunsul era „Io !„. De obicei la mine se întreabă din ușa casei „Cine-i ?” ca să nu mai parcurg cincisprezece metri până la poartă să vad cine e ca să știu dacă să-mi iau sau nu chiloții pe mine. Dacă imi este răspuns clar din prima „SUNT CUTĂRESCU !” atunci știu ce mod de abordare să-mi pregătesc și totul se termina cu bine ca în filme.

  Sunt ăștia ce au un stil de abordare de-ți sar plombele. Dacă văd că nu ești pă net te sună de vreo cinci ori iar dacă nu răspunzi nici la telefon vin și sună la poartă și dacă nu raspunzi nici la poartă te mai sună de nouă ori că poate poate :-|. Ce dracu` bă, ăștia nu-și dau seama cât de idioți pot fi, dacă nu-ți răspund o dată poate că eram in bucătărie, dacă nu-ți raspund nici a doua oară atunci poate nu l-am auzit dar dacă nu răspund nici a treia oară ar trebui să te gândești că poate eroarea e la tine. Nu trag apropo la nimeni, generalizez.

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.