Concurs fulger: împreună cu HTC ofer 3 invitații la DreamHack, Cluj-Napoca

Vive sunt „ochelarii” produși de HTC, care îți permit să intri în lumea virtuală. Aceștia îmbină tehnologiile de monitorizare și interacțiune Steam VR ale Valve cu designul și tehnologiile HTC de renume mondial.

Ce e interesant la acest device este că se conectează la calculator, experiența fiind mai fluentă – cu 90 de cadre pe secundă și latență scăzută, iar fidelitatea audio este la un alt nivel. Prin tehnologia de urmărire la 360 de grade, utiizatorii se pot ridica, merge prin cameră şi explora spaţiul virtual, iar noile controller-e wireless VR le permit acestora să inspecteze obiectele din orice unghi şi să interacționeze cu mediul înconjurător.

Concurs

Răspunde printr-un comentariu la întrebarea: cum ai folosi HTC Vive dacă ai avea unul acasă?

Astăzi, la ora 18:00, premiez cele mai interesante 3 comentarii cu o invitație pe toate cele 4 zile la DreamHack, Cluj-Napoca. Hai, fiți creativi!

*e important să comentați cu o adresă de mail validă și să vă verificați inbox-ul în jurul orei 18:00 pentru a vedea dacă ați câștigat; la 18:30 merg și eu la Sala Polivalentă și vă invit să testați și voi HTC Vive!

Etichete: , ,

20 comentarii

  1. Cu acesti „ochelari” HTC Vive, as putea trai o aventura unica ca in Jurassic Park alaturi de dinozauri sau mi-as putea indeplini visul de a traii o experienta SF ca in Star Wars .

  2. Primul lucru care mi-a sarit in minte dupa ce ti-am citit articolul a fost faptul ca mi-as hack-ui visele. Atunci altfel va fi conceptul de ” A dream came true”.

  3. Aş putea vedea chestii neobişnuite fără sa îmi trebuiască ciuperci sau alte droguri. E chiar o campanie foarte bună anti-drog!
    Serios vorbind, i-aş folosi pentru a potenţa experienţa gaming-ului şi pentru a putea gusta din ceea ce copiilor noştri li se va părea ceva normal:)

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.