Crimă în Sighișoara – S-a sinucis după ce și-a omorât soția

  În această dimineață în jurul orei cinci un bărbat din zona bărăganului s-a sinucis aruncându-se în fața trenului în Sighișoara. Gestul acestuia fiind rezultatul crimei pe care a lăsat-o în urmă, mai exact acesta s-a sinucis presat fiind de remușcări după ce și-a omorât soția cu mai multe lovituri de cuțit.

  Din zvonuri am aflat că rudele la aflarea veștii că bărbatul este mort s-au dus să o anunțe pe soție și au constatat că și aceasta este moartă (femeia a fost găsită decedată în apartament după trei ore după ce soțul acesteia s-a sinucis).
  Tot din zvonuri am aflat că cei doi au lucrat un timp în Germania iar soția s-a întors în țară cu ceva timp înaintea soțului iar aceasta a reușit să găsească un loc de muncă undeva în zona stadionului la un restaurant. La întoarcere, bărbatul ar fi susținut că aceasta nu avea cum să găsească un loc de muncă atât de rapid și că între aceasta și patronul restaurantului ar fi existat o relație, iar după o scurtă ceartă pe care au confirmat-o și vecinii aceasta a omorât-o pe consoartă.

  Deși Dan Oltean procurorul Parchetului de lângă Tribunalul Mureş a declarat că nu se știe dacă a fost o crimă pasională pot confirma asta din surse sigure.

UPDATE: Informațiile de ultimă oră spun că țara în care ar fi fost plecați este Grecia. Am mai aflat că pe ucigaș sau… sinucigaș îl chema Daniel Costin și avea vârsta de 30 de ani, cu zece ani mai mare decât soția sa.
  Arma crimei nu a fost găsită încă dar ancheta continuă.

PS: Eh, că tot nu se întâmpla nimic la noi în oraș. Încet încet ne facem și noi renume, de când a dat soarele a fost asfixiat un tip în zona gării (pe care îl cunoșteam din vedere) de un copil de aproximativ 15 ani iar acum un dobitoc a reușit să pună capăt la două vieți în mai puțin de 24 de ore.
  În privința cuțitului cu care a fost omorâtă femeia sunt aproape sigur că nu va fi găsit, cel mai probabil sighișoreanul l-a luat cu el în primă fază și l-a aruncat în Târnavă sau l-a ascuns undeva pentru a părea nevinovat dar remușcările l-au ajuns din urmă.

Etichete: , , , ,

Un comentariu

  1. daca ma gandesc ias oferi nota 10 la barbatul acela si ce daca a omorat o femeie triaba lui aaa si da bravoooo prost om ca sa omorit pentru ea el statea in inchisoare si ea era in gropa si el scapa ori cum e cel mai tare om la crime bravo tineo tot asa in gropa ori cum te scoli cind vine sfrsitul lumi bravoooooooooo

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.