…soare ai spune dar cum vremea nu mă lasă nu o spun.

  Cu burta la… cer sunt majoritatea românilor petrecându-și ultimele zile/ore libere la grătar (1,2 și 3), la o bere împreună cu televizorul ori cu ceva tare sub partea dorsală (stând pe scaun, zic) la masă (sau nu) într-un cerc de musafiri focusați pe farfurii veniți în scopul degustării (totale) a mâncării gătite și trudite de muiere ore în șir de câteva zile încoace.

  Ciocnim ouă roși sau de alte culori căci în zilele noastre nu se mai ciocnesc OO roșii ci OO colorate. Sincer să fiu mă mir ca nu a apărut vopseaua monocromă de paști sau Emo Paint în cele două culori vi,atrăgătoare și fâșnețe ALB și NEGRU.

  Eu sincer nu am mai mâncat un ou de vreo doi ani, cred că voi face o excepție anul acesta de la prostul obicei (de a nu mânca) și voi încerca unul. În acest moment eu consum deja tradiționalele cipsuri cu Cola și asemeni omului de rând la mine în casă e ca în gară, unul iese altul intră. Nu mă supăr, îmi place să vorbesc, să dezbat… să țin un contact strâns cu lumea.

  În a doua zi de paști am comandat și un laptop. Nu, nu pentru mine ci pentru un prieten, un Acer Aspire 5738G-663G32Mn pe care îl așteptăm cu sufletul la gură în zilele următoare și pe care sper că mi-l va încredința pentru un scurt review.
  Dacă nu am spus până acum trebuie să aflați că eu sunt „prietenul ce se știe la calculatoare”, sunt cel căruia îi ceri un sfat atunci când îți cumperi un calculator,un desktop sau un portabil,un gadget sau o piesă electronică de ultimă oră. Sunt omul cu sfatul și îmi place să fac asta, mă bucur când reușesc să dau un verdict bun, să ajut un prieten să achiziționeze o piesă bună (chiar dacă după toată truda nu iese la interval cu nici o bere).

  Cam atât de aici de la Sighișoara, Ciorogârla ai legătura !

One thought on “Cu burta la…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *