Cu întârziere, despre Nepoți de Crăciun

Vă spuneam în urmă cu zece zile că urmează să iau partea la proiectul lui Ciulea Dan în colaborare cu Cristian Gog, Nepoți de Crăciun, ediția 3.

M-am trezit la ora 09:30, rupt de oboseală. L-am sunat pe Radu, colegul care trebuia să vină cu mine, iar acesta mi-a spus că nu poate veni deoarece se simte foarte rău. N-am să vă mint, eram foarte tentat să mă întorc la loc în pat însă am zis să-l sun și pe Cristi că poate poate, și-am avut dreptate, Cristi voia să vină.

Am convenit că ne întâlnim la Polus unde ar fi trebuit să fim la ora 12:00, Cristi a fost însă eu am stat o oră după autobuz astfel că am ajuns acolo la ora 13:00.

Am primit tricouri de la Dan, fluturași și plase pentru cei ce doreau să doneze câteva produse. La început a fost destul de greu din cauza reticenței oamenilor însă după ce au văzut că este o mișcare mai amplă, mai mulți voluntari mișunând, și pe Gog făcându-și trucurile parcă s-au mai înmuiat iar după 3 – 4 ore începeau să se vadă rezultate reale.

Am stat în Polus până la ora 18, am încărcat o dubă cu produsele strânse iar după aceea am mers „în groapă”, o zonă a Clujului, într-un depozit unde am descărcat produsele și am început să le sortăm și să facem plase pentru vârstnici. Am avut oportunitatea de a lucra cot la cot cu Ciulea Dan, Cristian Gog și Dragoș Alexa, trei oameni pe care îi respect pentru ceea ce fac în domeniul în care activează.

Cristian Gog & Ciulea Dan - Nepoți de Crăciun  Dragoș Alexa - Nepoți de Crăciun

Am făcut asta și luni iar în zilele de marți și miercuri am împărțit plasele la centrele selectate de organizatori. Oamenii de acolo mi-au adus aminte de bunica mea iar atunci când au primit plasel… se putea citi bucuria de pe fața lor, moment de neprețuit !

Nepoți de Crăciun ediția 3

L-am întâlnit cu această ocazie și pe domnul primar Emil Boc care, făcând abstracție de teatrul politic pe care trebuie să-l joace, pare un om fain.

Emil Boc - Nepoți de Crăciun

Și când mă gândesc că eram gata gata să renunț la toate acestea. A fost o experiență frumoasă și vreau ca pe această cale să-i mulțumesc lui Cristian Herța care s-a implicat și a lucrat cot la cot cu mine și tot odată organizatorilor și partenerilor care au făcut posibil tot acest proiect.

Cristian Gog, Cristian Herța, Ciulea Dan - Nepoți de Crăciun

Despre întregul proiect a scris și Dan aici iar fotografii puteți găsi pe pagina de Facebook.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.