Vă spuneam în urmă cu zece zile că urmează să iau partea la proiectul lui Ciulea Dan în colaborare cu Cristian Gog, Nepoți de Crăciun, ediția 3.

M-am trezit la ora 09:30, rupt de oboseală. L-am sunat pe Radu, colegul care trebuia să vină cu mine, iar acesta mi-a spus că nu poate veni deoarece se simte foarte rău. N-am să vă mint, eram foarte tentat să mă întorc la loc în pat însă am zis să-l sun și pe Cristi că poate poate, și-am avut dreptate, Cristi voia să vină.

Am convenit că ne întâlnim la Polus unde ar fi trebuit să fim la ora 12:00, Cristi a fost însă eu am stat o oră după autobuz astfel că am ajuns acolo la ora 13:00.

Am primit tricouri de la Dan, fluturași și plase pentru cei ce doreau să doneze câteva produse. La început a fost destul de greu din cauza reticenței oamenilor însă după ce au văzut că este o mișcare mai amplă, mai mulți voluntari mișunând, și pe Gog făcându-și trucurile parcă s-au mai înmuiat iar după 3 – 4 ore începeau să se vadă rezultate reale.

Am stat în Polus până la ora 18, am încărcat o dubă cu produsele strânse iar după aceea am mers „în groapă”, o zonă a Clujului, într-un depozit unde am descărcat produsele și am început să le sortăm și să facem plase pentru vârstnici. Am avut oportunitatea de a lucra cot la cot cu Ciulea Dan, Cristian Gog și Dragoș Alexa, trei oameni pe care îi respect pentru ceea ce fac în domeniul în care activează.

Cristian Gog & Ciulea Dan - Nepoți de Crăciun  Dragoș Alexa - Nepoți de Crăciun

Am făcut asta și luni iar în zilele de marți și miercuri am împărțit plasele la centrele selectate de organizatori. Oamenii de acolo mi-au adus aminte de bunica mea iar atunci când au primit plasel… se putea citi bucuria de pe fața lor, moment de neprețuit !

Nepoți de Crăciun ediția 3

L-am întâlnit cu această ocazie și pe domnul primar Emil Boc care, făcând abstracție de teatrul politic pe care trebuie să-l joace, pare un om fain.

Emil Boc - Nepoți de Crăciun

Și când mă gândesc că eram gata gata să renunț la toate acestea. A fost o experiență frumoasă și vreau ca pe această cale să-i mulțumesc lui Cristian Herța care s-a implicat și a lucrat cot la cot cu mine și tot odată organizatorilor și partenerilor care au făcut posibil tot acest proiect.

Cristian Gog, Cristian Herța, Ciulea Dan - Nepoți de Crăciun

Despre întregul proiect a scris și Dan aici iar fotografii puteți găsi pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *