Ma exaspreaza publicitatiile in general care pot tine mai mult de cincisprezece minute dar acum cred ca am facut o ficatie, ma dispera publicitatiile pentru detergentii minune din care folosesti o singura picatura si speli nu stiu cate sute de farfurii.

Acuma dao-n mama masi dar nu se sesizeaza nimeni, am inteles ca trebuie sa se exagereze pentru a se vinde dar cu o picatura cat de concentrata ar fi ea si orice ar contine (nitroglicerina probabil) tot nu speli mai mult de o farfurie, si nici una nu stiu daca reusesti pentru ca o farfurie spalata nu e o farfurie pe care nu se vede o dara de unsoare de un centimetru ci o farfurie care nu mai contine nici un fel de rest cat de mic ar fi acesta.

  Nu ma mai lungesc cu teoria spalarii vaselor ca nici eu nu sunt profesionist dar cu o picatura nu vei spala niciodata Nspe farfurii cum sustin acestia.

  Imi este teama ca de la un ou se va ajunge la un bou si tot asa, de la zece farfurii la o suta si voi cumpara o picatura de detergent lichid care tine pe viata eventual voi avea si garantie :|.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *