Cum a fost în #Transalpina

  Ce-am făcut în prima zi v-am povestit deja și n-am să mai detaliez. Alte detalii din timpul expediției găsiți în cadrul tag-ului #Transalpina pe Twitter.

  Am avut plăcerea de a călătorii cu un Duster full opțion pe benzină, maroon, a lui Claude șoferul nostru francez și alături de Jan Rivi Onze (RiviOnze.com) și Cheța Manuel (obisnuit.eu)… niște oameni superbi în prezența cărora nu m-am plictisit iar online-ul a fost subiectul principal în discuții.
  Am aflat ce înseamnă „Rivi Onze”, am aflat cât de dezvoltată este blogosfera brașoveană, ce planuri mărețe au și multe altele.

  Sâmbătă seara s-a făcut un foc de tabără, s-au băut tot felul de licori (de prună, hamei ș.a.), s-a cântat și s-a glumit.

  Duminică dimineața am mai purtat o serie de discuții interesante cu Manu’ și cu Rivi’ datorită faptului că ne trezisem prea devreme.
  În jurul orei 10:30 ne-am dus la masă iar după asta am plecat spre vârful Păpușa unde peisajul era atât de frumos încât părea incredibil.

  Poze am făcut după fiecare curbă căci pe munte la 500 de metrii ne opream pentru o nouă sesiune fotografică.

Soferul francez - Transalpina  spre Transalpina  bloggerii din Transalpina

masini Transalpina  peisaj Transalpina  la +2000m - Transalpina

Bloggeri pe Transalpina  serpentine Transalpina  fotografi Transalpina

Rivi Onze & Dusterul  Bogdan Anghelina + Duster

[Ce încerca Cheța Manuel să vă arate e altitudinea la care suntem, pe telefonul lui Rivi Onze]

  Și ca să vedeți pe unde am cutreierat, Ciulea a reușit să întocmească o hartă cu ajutorul aplicației Trip Journal (eu am cam uitat să dau check):

  A fost superb, singura problemă fiind cea cu mâncarea din prima zi, am dat numai peste restaurante cu servire și mâncare proastă. Pensiunea în care ne-am cazat a fost ok.

  Lui Bloghiță vreau să-i spun că a făcut o greșeală enormă spunând pe ultima sută de metrii că el nu este organizator. Crede-mă ai fi fost mult mai câștigat dacă nu spuneai asta public !

  Lista participanților o găsiți la Kriogen.

PS: Poze mai găsiți la Dragoș Asaftei și de cum apar mai multe voi face update acestui articol.

Etichete: ,

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.