Cum a fost la Roblogfest

  Trenurile sunt la fel de pușcate ca și ultima oară iar drumul spre București e la fel de lung și plictisitor.

tren puscat

  Am plecat din Sighișoara în jurul orei 10:15 și am ajuns în Gara de Nord la ora 16:00 unde m-am întâlnit cu Neydamn căruia îi mulțumesc pentru tot ajutorul, om de nota unșpe’ !

  Am plecat spre hotelul Caro unde aveam să stau două nopți (între noi fie vorba, te cam duce gândul la Singur Acasă 2). Am fost tratat cum se cuvine iar senzația de „acasă” nu s-a făcut așteptată.

Hotel Caro 1  Hotel Caro 2
Hotel Caro 3  Hotel Caro 4

  După ce m-am cazat am dat mâna cu câțiva bloggeri și am plecat spre Blog de Blog la care am ajuns prea târziu. Acolo am realizat că suntem depășiți de subiecte deoarece trei din doi oameni discutau despre politică și părea că pun țara la cale în plus a fost prima dată în viața mea când nu am reușit să schițez nici măcar un zâmbet la glumele celor de acolo. Per total am avut oportunitatea de a cunoaște doi oameni faini și regret că nu am apucat să dau mâna cu Andi Moisescu.

  S-a făcut seară și am plecat spre Silver Church unde nu am reușit să intru din cauza regulilor stupide de care Dragoș Novac este conștient. N-am să arunc cu raht în eveniment așa cum fac majoritatea celor care nu au câștigat și nici n-am să spun că nu-mi pare rău că n-am intrat.
  Premiul meu a fost altul, oportunitatea de a mă întâlni cu oameni faini. A doua zi am avut plăcerea să beau și să mă simt bine alături de Cristina Putan, Fata din Port, Nebuloasa, familia Sîrb, Makavelis, Zicu de la TVdece, Jorjh, Marius Rusu, Hoinaru, Groparu și mulți alții, cu toții oameni impresionanți.

Hanul Berarilor  Hanul Berarilor 2

  La Hanul Berarilor (parcă așa se numea) deși nu sunt un băutor de bere înfocat am băut bere de la cea mai tare drăcovenie din ultimul timp:

Dracovenie  Dracovenie 2
Bere

  Sunt plăcut impresionat și am să merg în continuare la fiecare eveniment de genul la care voi fi invitat.
Nu mai plec niciodată la meet-uri care țin mai mult de o zi fără laptop, trebuie să-mi cumpăr telefon cu WiFi și să-mi schimb abonamentul cu unul care conține și internet mobil.

PS: Dacă apar poze pe celălalte bloguri voi face update la acest articol.

Etichete: , ,

10 comentarii

  1. Refuzake tu ai citit ce am scris eu acolo ? E camera VIDEO compactă, Toshiba Camileo S20, nu e făcută pentru fotografiat și oricât aș seta în condiții de iluminare artificială fotografiază ca dracu.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.