Cum slăbim & cum ne îngrășăm ?

  Greutatea e o problemă deja banală iar din totalul femeilor/fetelor pe care le cunosc peste 90% pretind că sunt grase și că ar trebui să slăbească (chiar dacă multe, din punctul meu de vedere, arată foarte bine așa). Unele persoane s-au apucat de sport, altele de ceaiuri și tot felul de medicații dar sunt mulți care chiar au ajuns să aibe probleme cu sănătatea din cauza obsesiei lor pentru slăbit.

  Știind că pastilele pentru slăbit sunt o vrăjeală, ceaiurile nu te fac să dai jos kilograme atâta timp cât continui să stai pe scaun o zi întreagă iar sportul nu dă rezultate dacă nu există și o dietă corespunzătoare, atunci ce e de făcut?

  Păi cea mai bună soluție ar fi, zic eu, o dietă personalizată + sport regulat. Sunt oameni care au slăbit peste 100 de kilograme, în câțiva ani desigur, folosint diete stricte și desigur mișcarea, deci se poate!

  Cunosc persoane care au avut pierderi masive de kilograme și credeți-mă pe cuvânt că sunt atât de schimbate încât abia dacă le recunoști.

  Bun, și acum dacă știim cum se poate slăbi, îmi spune și mie cineva cum m-aș putea îngrășa ? Pe bune, sunt multe persoane supraponderale însă sunt la fel de mulți oameni care și-ar dori să ia în greutate. Eu mănânc regulat și diversificat, de trei ori pe zi. Mănânc atât cât pot și nu reușesc să mă îngraș deloc, și tatăl meu este la fel.

  Nu sunt deranjat de aspectul meu fizic sau de greutatea pe care o am dar sunt curios dacă există metode (căci pentru slăbit… Doamne ajută’, sunt destule) pentru a te îngrășa și nu vorbesc despre pastile, ceaiuri sau operații. Mă gândesc că trebuie să existe diete și în cazul acesta, nu? Deci cu ceva real și ușor de pus în practică mă puteți ajuta?

Etichete: , , ,

6 comentarii

  1. Mancare… haotic, cat mai haotic posibil (dupa ce am terminat facultatea in care mancam 3 mese pe zi la ore fixe si m-am apucat de munca in 3 schimburi, aproximativ )+15, renuntat la servici, retras din activitate (orice fel de activitate) +10-15, in total in vreo 5 ani am pus pe mine vreo 30 de kile de care nu sunt DELOC mandru, iar acum imi lipseste vointa si buget (crede-ma nu se poate slabi numa cu pita cu slana de care am io bani) ca sa mai renunt la kile.
    Hai ca is curios altii sa vad ce „metode” au.

  2. Exista o dieta si pentru ingrasare…mananca mult dimineata, dupa-masa si seara inainte de culcare, eventual si noaptea. Daca vrei sa te ingrasi sa nu faci greseala sa mananci de multe ori cate putin….aia e reteta slabirii. :-)) Ce am incercat si functioneaza, numa ca mi-o fost lene sa continui, cauta pe net ce nu ai voie sa mananci daca vrei sa slabesti si mananca tot ce nu ai voie sa mananci daca vrei sa slabesti. :-))

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.