Dacia Duster – Părere personală și video în exclusivitate

  Dacia Duster, ultima creație cu care se laudă românii și tot odată prima mașină de la dacia pe care aș cumpăra-o. Cred că știți că atunci când a apărut loganul s-au făcut teste peste teste și rezultatele nu erau tocmai bune iar forma acesteia este din punctul meu de vedere total nereușită, per total o mașină urâtă produsă de o firmă în care nu aveam încredere și cu rezultate slabe la teste. Din acest motiv m-am abținut să comentez în legătură cu următoarele versiuni scoase până la Sandero Stepway care părea o mașină bunicică cu o formă reușită. Acum când a fost lansată minunea din Carpați am rămas plăcut impresionat.

  Formele mașinii sunt foarte bine definite, seamănă puțin cu Tuareg-ul și are un iz de Jeep (mașinile produse de firma Jeep). Mașina se descurcă foarte bine din câte am văzut în video-urile oficiale și neoficiale de pe YouTube precum Dacia Duster într-o cursă cu Alain Prost, video-ul cu test-drive-ul oficial sau Off road cu Dacia Duster.

  Dacia Duster rulând pe șoseaua A1, vă las să urmăriți acest video în exclusivitate care a fost posibil prin amablilitatea lui kleampa:

Update: Link YouTube.

  Mașina poartă sigla Renault asemeni Sandero-ului și nu sigla Dacia cea de la Logan. Aceasta dispune de un comutator al transmisiei și un interior impresionant. Așadar dacă vă doriți o mașină nouă și ieftină, 12.500 € e o sumă corectă pentru ceea ce oferă acestă mașină, care cred eu își merită toți banii deși e adevărat că până nu te urci la volanul acesteia nu te poți pronunța total. Așteptăm detalii de la cei ce au condus acestă mașină sau au văzut-o în realitate.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.