Dai un ban dar stai în față

Nu m-am născut în puf astfel am învățat să prețuiesc fiecare obiect, în special pe cele cumpărate cu bani munciți de mine. Sunt pasionat de technologie și țin foarte mult la jucărioarele mele pe care unii le-ați numi gadget-uri sau mai simplu, aparatură.

Am două monitoare, un laptop, un desktop, un televizor, tv tunner, un sistem audio și o stație cu două boxe homemade, router, modem, imprimantă și uneori tabletă & telefon conectate la priză, toate în camera mea (mă rog, aveam că jumătate dintre ele le-am mutat în Cluj), și i-aș călca pe gât pe ăia de la Electrica atunci când întrerup curentul în intervale de câteva secunde pe durata câtorva minute.

Mi s-a ars mai de mult un televizor, de atunci toate prelungitoarele mele primare sunt cu siguranță dar asta nu pare a fi destul fiindcă unuia dintre prelungitoare i s-a ars siguranța în câteva luni de la achiziționare, ceea ce îl transformă într-un prelungitor ca toate celălalte iar la următorul șoc electric există posibilitatea ca tot ceea ce este conectat la acesta să se ardă.

Ei bine, mă bate gândul de mult timp să cumpăr un UPS și pentru acele momente când cade curentul cu orele, un generator electric. Dacă un UPS costă de la 200 RON în sus, când vine vorba de generatoare treaba e puțin mai ‘usturătoare’. Trecem cu vederea deoarece, după cum vă spuneam mai sus, mă mut în Cluj, din nou la bloc după doisprezece ani de stat la casă.

Așadar următoarea achiziție în materie de electronice va fi un UPS. Dai un ban dar stai în față.

Cred că nu e nevoie să vorbesc despre despăgubirile pe care ‘le face’ Electrica, găsiți destule după un simplu search pe Google.

Etichete: , , , ,

2 comentarii

  1. „Faliment” e putin spus daca toti cei care au suferit de pe urma acestor „jocuri” ale celor de la Electrica i ar da in judecata iar legile ne ar ajuta sa si castigam. Pana si pe certificatele de garantie e specificat ca produsul nu face obiectul garantiei daca sursa se arde din cauza caderilor de tensiune.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.