Am câștigat un bilet la PRbeta pe blogul lui Alex pe care l-am înmânat unui pasionat de domeniu pentru că eu am deja un bilet cumpărat, tipul a întâmpinat o problemă și nu mai poate ajunge.

  Mi-ar părea rău să nu dau biletul altcuiva astfel cu bunăvoința Cristinei (dacă schimbă numele vechiului posesor) voi înmâna biletul altcuiva.

  Legea junglei, primul venit e și primul servit ! Scrieți un comentariu la acest articol în care să vă exercitați dorința de a participa la #PRbeta dar atenție, asigurați-vă că puteți ajunge la conferință fiindcă am picat strâmb o dată cu asta :-|.

22 thoughts on “Dau un bilet la PRbeta !

  • Bogdan says:

   Omul tocmai și-a internat tatăl în spital, și eu am priorități bine stabilite însă în astfel de cazuri nu cred că dorința de a merge la o conferință bate… :-).

 1. DF says:

  Bogdan iti trimit email pentru orice eventualitate, daca Lucian isi doreste cu adevarat sa participe la eveniment… cu drag, daca nu foloseste datele din email. Multumesc.

  • Lucian says:

   Imi doresc dar legea junglei e lege.
   O sa fiu oricum acolo. Astept confirmarea pentru ca tocmai imi luam belet onlain 😀 si sa stiu ce fac, il mai iau sau nu.

  • Bogdan says:

   Tu ai fost primul însă nu mi-am dat seama că îl dorești, am crezut doar că ai comentat pe marginea articolului. Ce fac, il dau lui Lucian sau îl fac pe numele tău ?

  • Lucian says:

   Pana una alta mie mi se intoarce mailul:
   „No such person at this address (state 14).”

   Asa ca sa asteptam arbitrajul divin sa vedem ce si cum.

  • Bogdan says:

   Bun, trimit acum datele lui Lucian, frumos din partea ta ;-). Sper să am onoarea de a-ți strânge mâna în cadrul evenimentului.

  • Lucian says:

   Am zis ca nu merge mailul? 😀
   Daca nu, zic acum.

   @DF Multumesc mult. Ne vedem la o bere acolo?
   da-mi un mail la lucian [ ] craiovaforum.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *