Dau un bilet la PRbeta !

  Am câștigat un bilet la PRbeta pe blogul lui Alex pe care l-am înmânat unui pasionat de domeniu pentru că eu am deja un bilet cumpărat, tipul a întâmpinat o problemă și nu mai poate ajunge.

  Mi-ar părea rău să nu dau biletul altcuiva astfel cu bunăvoința Cristinei (dacă schimbă numele vechiului posesor) voi înmâna biletul altcuiva.

  Legea junglei, primul venit e și primul servit ! Scrieți un comentariu la acest articol în care să vă exercitați dorința de a participa la #PRbeta dar atenție, asigurați-vă că puteți ajunge la conferință fiindcă am picat strâmb o dată cu asta :-|.

Etichete: ,

22 comentarii

  1. Omul tocmai și-a internat tatăl în spital, și eu am priorități bine stabilite însă în astfel de cazuri nu cred că dorința de a merge la o conferință bate… :-).

  1. Delivery to the following recipient failed permanently:

   contact@bogdananghelina.ro

   Technical details of permanent failure:
   Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 No such person at this address (state 14).

  1. ii spun lui DF sau Lucian, care din ei e castigatorul. sa cedeze invitatia.. pentru ca eu am fost al treilea :))

 1. Bogdan iti trimit email pentru orice eventualitate, daca Lucian isi doreste cu adevarat sa participe la eveniment… cu drag, daca nu foloseste datele din email. Multumesc.

  1. Imi doresc dar legea junglei e lege.
   O sa fiu oricum acolo. Astept confirmarea pentru ca tocmai imi luam belet onlain 😀 si sa stiu ce fac, il mai iau sau nu.

  2. Tu ai fost primul însă nu mi-am dat seama că îl dorești, am crezut doar că ai comentat pe marginea articolului. Ce fac, il dau lui Lucian sau îl fac pe numele tău ?

  1. Pana una alta mie mi se intoarce mailul:
   „No such person at this address (state 14).”

   Asa ca sa asteptam arbitrajul divin sa vedem ce si cum.

  2. Bun, trimit acum datele lui Lucian, frumos din partea ta ;-). Sper să am onoarea de a-ți strânge mâna în cadrul evenimentului.

  3. Am zis ca nu merge mailul? 😀
   Daca nu, zic acum.

   @DF Multumesc mult. Ne vedem la o bere acolo?
   da-mi un mail la lucian [ ] craiovaforum.ro

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.