Apar tot felul de studii care relevă faptul că facultățile de litere, științe politice, jurnalism, administrație publică sau sociologie scot absolvenți pe bandă, într-o piață de muncă, care nu mai are absorbție pentru aceste domenii. Am ajuns (sau mă rog, mai e puțin), în sfârșit, la saturație – la o mare de oameni proști, care nu știu să facă nimic, oameni care au pierdut 3 – 5 ani din viață într-o facultate din care nu au învățat nimic. Foarte bine, acum… la sapă! De asta avem cu adevărat nevoie, de oameni care să ne muncească pământul, de strungari, de profesioniști auto, de meșteri care știu să toarne respectiv să facă un mix de bitum și zgură care să nu se uzeze în câteva luni.

Dorel

Avem nevoie de oameni care țin de locul de muncă cu dinții, fără să fure, pentru că le pune pâinea pe masă.

Într-o altă ordine de idei: Fițuicile pentru BAC se vând la liber pe internet, ba chiar au și reclamă și promoții pentru mai multe bucăți cumpărate.

Ne facem cumpărăturile de pe internet, cu cadrul, iar daca mai demult magazinele online erau puține și nu inspirau încredere, iar produsele la fel de puține, acum poți cumpăra de la mâncare la gadgeturi până la anvelope online. Am devenit mai comozi.

Technologie de ultimă oră, comoditate, mulți proști… faceți voi calculele :-).

Foto via.

3 thoughts on “E de bine sau de rău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *