De ce nu vorbim cu o femeie despre femei !?

  … în principiu din același motiv pentru care nu-i spui niciodată unui bărbat că are scula mică. Însă explicația e mult mai elaborată și cu mulțumirile de rigoare femeilor din viața mea am să dau un exemplu, spun eu pertinent, a unei situații iscate pe baza acestui subiect, femeile !

  Săptămâna trecută în timpul unei ore de curs predată de o profesoară am ajuns să discutăm despre diferența dintre bărbați și femei. Fiind un subiect care necesită disecare adâncă, am tăcut și am ascultat surprins părerile colegiilor și spun „surprins” fiindcă atunci când sunt atacate astfel de subiecte se dezlănțuie adevărați monștrii din amândouă taberele, cea feminină și cea masculină.

  Pe de o parte masculii își susțineau rasa strigând din răsputeri „Dumnezeu a făcut mai întâi Omul și abia apoi Femeia !”, pe de altă parte sexul frumos se apăra spunând tare și răspicat că „În spatele fiecărui bărbat stă o femeie” însă îmi permit să intervin, vorba era în felul următor „În spatele fiecărui bărbat puternic stă o femeie puternică” iar din asta se pot subînțelege multe.

  Oricât ar fi de bărbată, o femeie își va susține mereu sexul atunci când acestuia i se aduc critici sau insulte. De altfel așa facem și noi bărbații. Dacă ai vreun plan cu ea atunci nu fă comparații între bărbați și femei, mai bine spus nu aborda astfel de subiecte fiindcă femeia e ca Dacia, ai nevoie de un preludiu lung ca să „pornească” și nu e nevoie decât de un moment de neatenție „ca să-ți moară motorul” !

  Pentru femeie, această cutie a pandorei, există diverse explicații (sau încercări de a explica) din experiența proprie (ex 1, ex 2).

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.