După seria de întrebări la care v-ați îngrămădit să răspundeți spre surprinderea mea fiindcă articolul a fost apreciat atât în rețelele sociale cât și în agregatoare, mă simt obligat să aștern câteva rânduri:

De ce și ce scriu pe blog !?

[dropcap3]1[/dropcap3] Nu știu motivul exact pentru care m-am apucat de blogging, la început îmi doream să devin cunoscut iar această fixație nu a dispărut, cel mai puternic argument fiind că „scriu din plăcere”. Poate fi luat ca un avertisment pentru cei ce-mi compară blogul și ar fi corect ca de acum încolo să nu-mi mai aduceți în vedere sumele de bani pe care le câștigați de pe urma blogului, nu mă înteresează acest aspect cel puțin momentan.

[dropcap3]2[/dropcap3] Blogul mă ține conectat la subiecte de actualitate și prin prisma acestuia sunt obligat să citesc alte bloguri așadar am oportunitatea de a citi articole scrise de oameni cu o altă mentalitate. În plus îmi place că pot să dezbate teme de interes personal cu oameni din lumea-ntreagă, alte părerei decât cele ale prietenilor sau familiei.

[dropcap3]3[/dropcap3] Consider că în viitor blogul va fi cartea mea de vizită online și va fi un plus în CV, un plus care s-ar putea să mă ajute dacă voi fi pus în situații în care eu și ceilați concurenți avem „același” set de cunoștinț/aceiași notă obținută la un test pentru un interviu ș.a.m.d.

  În câteva cuvinte îmi place să scriu pe blog și este domeniul pe care îmi doresc să-l urmez.

4 thoughts on “[De] ce scriu pe blog !?

  1. FreeSeoDesign says:

    Imi place sa scriu dimineata. Imi creaza dispozitia aia necesara pentru a scrie. Cuvintele parca vin de la sine si se aseaza cuminti in propozitii. Dimineata parca am mai multa inspiratie si ideile apar mult mai usor 🙂

    Iti doresc un Paste Fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *