De la București la Roma !

  Vă spuneam zilele trecute că plec spre capitală și tot atunci v-am promis că revin cu detalii în ceea ce privește călătoria mea în acele părți. Ei, am revenit cu detalii picante așa cum le place să spună jurnaliștilor. În urmă cu aproximativ o lună anunțam participarea mea la concursul organizat de PcGarage la care m-am și calificat, am aflat asta în cursul săptămânii trecute iar sâmbătă trebuia să fiu la București pentru a mă întrece cu ceilalți concurenți pe o pistă de karting conform datelor din concurs.
  M-am conformat având în vedere că îmi doream să văd și Bucureștiul și am plecat spre acesta sâmbătă în jurul orei 01:30.

  Am avut o călătorie plină de peripeții fiindcă cel din vagonul meu era „încărcat” bine (băut) iar toată călătoria în ciuda faptului că nu am putut dormi pe acele scaune al dracului de incomode a fost o distracție datorită acestui domn și prietenului său care la trei cuvinte scoteau o perlă. Tot în compartimentul meu se afla și o doamnă căruia îi sunt recunoscător fiindcă m-a ajutat cu câteva informații atunci când am coborât în gară, informații care mai târziu mi-au fost de folos.

  Și cum pentru mine să stau șase ore într-un scaun este ca o pedeapsă atunci când m-am văzut jos din tren primul lucru a fost să pornesc în căutarea unui restaurant iar cu ocazia aceasta să fac și o plimbare căci ceasul arăta ora 08:30 iar până la 09:20 ora la care trebuia să ne întâlnim era timp destul. Și am luat-o la pas și am mers și am mers și iar am mers… până când mi-am dat seama că mă îndepărtasem destul de mult furat fiind de peisaj iar la întoarcere am fost sunat și resunat de către Mădălin (organizatorul concursului) fiindcă eram în întârziere. Într-un sfârșit ne-am întâlnit și am plecat spre AMCKART amplasament aflat în afara Bucureștiului în Tunari.

  Am cunoscut atât clienții cât și bloggerul contra căruia concuram iar după 10 minute de încălzire a început cursa în care am tras tare, am intrat în decor și am accelerat ca nebunul. Îmi place adrenalina iar acela era locul perfect pentru mine. Mărturisesc că mi-a plăcut la nebunie și am rămas plăcut impresionat atât de organizare cât și de locul în care s-a desfășurat concursul.
  Mai multe spun pozele și video-urile făcute acolo:

  După toată distracția am aflat și rezultatele iar spre uimirea mea mă aflam printre câștigători, cu alte cuvinte plec la Roma !

  După anunțarea câștigătorilor am dat datele necesare și am fost dus înapoi în gară de unde mi-am croit singur drumul plimbându-mă prin București de nebun. M-am plimbat prin parcul Carol I, prin parcul Tineretului unde am prins și un concurs de BMX-uri dar ca și în cazul anterior cred că pozele sunt cel mai bun detaliu pe care îl pot aduce:

  Bucureștiul e interesant prin numărul mare de oameni și desigur prin locurile de vizitat însă pentru a vizita toate locurile frumoase aș fi avut nevoie de mai mult de o zi.

  Așadar spre surprinderea mea și a celuilalt blogger plec la roma într-o excursie a cărui cheltuieli sunt suportate de PcGarage. Mi-am comandat deja o cameră video compactă fiindcă sunt hotârât ca de data aceasta să surprind și în video-uri călătoria mea în țara macaroanelor :-)). Mai exact în data de 10 această lună la ora 7:30 voi pleca spre Roma. Revin cu video-uri, poze și impresii (de data aceasta îmi iau și laptop-ul cu mine!).

Pozele și video-urile au fost posibile cu sprijinul PcGarage.

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.