Deepcentral în Club Aristocrat Sighișoara

Club Aristocrat Sighișoara  În această sâmbătă pe data de 27 Martie, cei de la Deepcentral vin în Club Aristocrat să ne gâdile urechile. O descriere sucintă a acestui club puteți găsi aici într-un articol mai vechi.
  Clubul Aristocrat se menține în topul discotecilor locale de mai bine de doi ani, fiind vizitat chiar și de persoane din afara orașului care rămân plăcut impresionați după o noapte petrecută în această discotecă de lux. Prima dată acesta era o simplă discotecă scumpă dar frumos amenajată pe post de cinematograf în timpul zilei și cu un loc special amenajat pentru împătimiții jocurilor de noroc. Dealungul timpului acesta s-a extins și a ajuns să aibe o cafenea în locul jocurilor de noroc iar prețurile au scăzut considerabil (la taxa de intrare mă refer căci în cazul băuturilor nu mă pot pronunța). Cafeneaua este impresionată, frumos amenajată cu fotolii și colțare din piele, vedere la stradă iar barurile atât cel al cafenelei cât și cel din discotecă imită perfect stilul american al barurilor de lux cu un design impunător bazat pe culori închise, negrul și culoarea auriu/galben.

Aristocrat Coffe Lounge  Coffe Lounge Aristocrat  Aristocrat Sighisoara - Coffe lounge

  La deschiderea acestuia (în urmă cu aproximativ trei ani) am fost în Aristocrat să vizionez Ghost Rider și a fost o experiență frumoasă (atâta timp ce îmi amintesc și acum filmul…), Aristocratul era și este singurul cinematograf deschis din Sighișoara, asta după ce primul deschis aici a fost închis în urmă cu mulți ani înainte ca eu să mă mut în acest oraș (în locul fostului cinematograf este construit Clubul Aristocrat, de unde vine și numele zonei de „La film”). După această experiență deși reușită nu am mai fost la cinematograf.

  Clubul, acolo unde ziua se stă în liniște și se mânâncă floricele sau se trage zgomotos din pai băutura de pe masa din față, seara este o mare agitație, în fiecare vineri,sâmbătă și duminică acolo își desfășoară activitatea renumiți Dj și „aristocrația” orașului Sighișoara (mai mult sau mai puțin aristocrați).

  Am luat și eu bilete pentru această sâmbătă la concertul susținut de Deepcentral unde vom fi încântați live de set-urile acestora. În timpul săptămânii biletele costă 10 lei, iar în seara concertului 15 lei pentru studenți și 20 lei pentru restul lumii, eu am fost rapid și mi-am luat de astăzi.
  Dacă aveți drum pe aici, acum sau altă dată vă recomand cu, căldură acest club și aștept părerea voastră după experiența din acesta, bași puternici, băutură aleasă și muzică bună.

Deepcentral in Club Aristocrat Aristocrat Society Club Bilete la Deepcentral în Aristocrat club

Sursă poze.

Etichete: , , , , ,

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.