Descrieri subite ale Cluburilor din Sighișoara

  Salut, a fost cam puțină „acțiune” în ultimul timp pe aici deoarece sunt implicat în foarte multe chestii (proiecte/site-uri) iar acum jumătate de zi îmi este ocupată de liceu ceea ce îmi lasă și mai puțin timp pentru acestea.

  Acum că am creat o introducere să vă spun ce e și cu titlul, venind spre casă de la liceu mă gândeam la Cluburile din Sighișoara care nu sunt foarte multe dar fiecare este caracterizat într-un fel anume, iar după cluburile/discotecile pe care le frecventează poți caracteriza foarte bine o persoană, desigur știind „mica istorie” a acestor cluburi.

Într-o ordine descrescătoare a frecventării acestor cluburi sau discoteci vă prezint lista…

Aristocrat Society Club – Numele spune totul, în mare parte accesul persoanelor sub optsprezece ani este interzis iar atmosfera este amețitoare. De asemenea persoanele trebuie să aibă o anumită ținută (nu primesc toți transpirații în treling) ceea ce este mai mult decât corect pentru toți cei prezenți în club. Spațios și locul multor băute în rândul tinerilor (fac pe maturul) din Sighișoara. Ziua după un program în interiorul club-ului există și un cinematograf. Tarife ridicate la intrare (nu știu dacă includ și consumația, ah, iar pentru femei e liber, femeile acestea, coastă de drac Update: Am aflat că intrarea este liberă pentru toți (pârligarii).

Korona Pub – Un club care a redevenit în ultimul timp căutat, în vogă, din vina tarifelor din Aristocrat cred eu, și în care se petrece pe cinste în ciuda spațiului cam mic. Este situat în pivnița unei case din cetate ceea ce dă un iz rustic, experiența în acel club fiind de neuitat.

Onix – Club care îmi trezește multe amintiri deoarece a fost unul dintre cele pe care le frecventam la vârsta de treisprezece – paisprezece ani. A fost închis pe o perioadă de aproximativ un an și redeschis curând. Plasat într-un loc ferit nu foarte aglomerat (din câte știu eu) și cu prețuri ok. Nu știu cât de frecventat mai este la momentul actual dar atâta timp ce este deschis probabil că scot ceva scolco ca și profit. Singura problemă este barmanul, care în ultimele dăți în care am fost eu pe acolo era responsabil cu muzica pusă în discotecă, și numai ce vroiam nu punea :-)). Update și aici: E mai frecventat decât Blue Night iar în fiecare sâmbătă e After Party de la trei dimineața ceea ce înseamnă că toți cei ce merg în unul dintre cluburile ce spre dimineață te aruncă afară inchid merg în Onix.

Blue Night – De mult uitat și ringul multor bătăi. Un club de fițe pentru ascultătorii de manele dar după cum spun și colegii mei „Nu e bine să mergi acolo fără o cheie franceză la tine”. Ultima greșeală făcută în acest club a fost implementarea unei taxe de intrare de opt lei (parcă), bani de care în Korona sau alte cluburi descrise mai jos bei liniștit o bere sau suc sau…

Fiesta – Nu am fost niciodată, nu mă tentează să mă duc și nici nu cred că este prea frecventat. Sursele spun că au și biliard și jocuri de noroc…

(acestea fiind discotecile din Sighișoara, sper că nu am ratat nimic)

Iar ca și cluburi (fară dans, bagi la ghiozdan și te duci în treaba ta)…

Pașa – Nou deschis, cu specific oriental, un club frumos în care servirea este pe măsura așteptărilor. PS: Fac o ciocolată caldă foarte bună. În meniu sunt prezente chiar și narghilelele !

El Diablo – Club destul de select, foarte plin atunci când se transmit meciuri, puse prin intermediul unui proiector :-)).

Club B – Un vechi club în acest oraș, care cu timpul a fost suplimentat cu jocuri de noroc și mese de biliard și chiar și calculatoare, fiind într-un timp mai mult un internet cafe, am auzit că acestea au fost scoase însă nu știu sigur. Prețuri destul de ridicate, oameni puțini și deloc sociabili, cu siguranță nu are acea piesă care ridică oamenii la dans și te face să stai o noapte dansând.

(din nou, acestea fiind cele cărora li se acordă ceva importanță, se poate să fi ratat ceva și aici)

  Câștigurile și de asemenea concurența dintre cluburile sau discotecile de mai sus sunt mari în acest oraș deci majoritatea sunt afaceri de vitor care nu vor pica prea curând.

Etichete: , ,

Un comentariu

  1. La primul punct corecteaza chestia cu consumatia intrarea e 20 de lei si primesti un card si ai consumatie de suma respectiva, la domnisoare si doamne e gratuit!!

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.