Divertisment de România

  Că televiziunea a juns o latrină știm cu toții însă mă macină o întrebare. Aud în fiecare zi replicile celor de la „În Puii Mei!” de la diferite persoane și acest lucru mă face să mă întreb:

„De ce ți-ai construi o bază de cunoștințe ca din când în când să-ți bagi p**a în ea ?”

Să facem un exercițiu de imaginație, vom spune că rezultatul cunoștințelor noastre de la începutul vieții până în momentul de față sunt ca o ciorbă în care zilnic adăugăm ingrediente cu scopul de a ajunge la ciorba perfectă (sau cel puțin la o ciorbă „vândabilă” care să ne ajute în viața de zi cu zi). Ei bine, de ce ai amesteca în ea, din când în când, cu un băț plin cu rahat ?

*Unde bățul plin cu rahat = În Puii Mei!

Mihai Bendeac - În Puii Mei!

  Vă spun sincer că îl admiram pe Mihai Bendeac încă de când a intrat „pe piață”. O bună perioadă de timp i-am urmărit blogul. Am urmărit câteva emisiuni de la Mondenii (până au început s-o dea în porcăială și acolo) și omul avea un potențial uriaș pe care l-a irosit făcând asta:

No bun, toate ca toate dar vă întreb CUM PUTEȚI SĂ RÂDEȚI LA AȘA CEVA ? De ce nu mergeți să faceți caterincă direct la spitalul de boli mintale ? Căci cu asta ridică Bendeac rating-ul, imită retardați și nonvalori pe care vouă vă place să le numiți „vedete”.

  Iar pentru fani, stați liniștiți, emisiuni ca și „În Puii Mei!” sunt destule și am mai scris despre asta. Și am mai scris și despre faptul că umorul adevărat a fost demult uitat.

  La ora actuală, în România emisiunile de divertisment sunt bazate doar pe satirizarea politicienilor și personalitătilor mondene.

Etichete: , , , ,

10 comentarii

 1. Ai perfecta dreptate in ceea ce priveste divertimentul umil de la TV, da’ sa nu uitam cel mai important aspect. El exista in forma asta din cauza ca asta vine. De vine este cine se uita nu cine face.

 2. nu se poate pune cu Vacanta Mare care erau foarte originali si nu aveau in fiecarea emisiune aceleasi glume proasta, gen da si mie 3 lei si prostii dinastea, dar probabil cei care se uita la emisiunea asta nau mai multa minte, tinand cont ca toate p****e se uita la telenovele si la emisiuni de scandal dp prima, antena si kanald, aceasta emisiune nu e nici macar la nivelul trasnitilor, de vacanta mare nu are rost sa mai vorbim probabil Romania nu va mai avea vreodata o asa emisiune de divertisment.

  1. Tu ar trebui să-ți faci probleme pentru conținutul de pe site-ul tău, pe care l-ai furat de pe blogul meu fără să întrebi sau să specifici sursa, nu pentru divertismentul din țară.

   Nu ești cu nimic mai bun decât pizdele care se uită la telenovele și emisiuni de scandal.

  2. ce continut am furat ? din cate stiu eu clipul dacia tuning e postat pe youtube unde se poate si sharui, dar scuza-ma daca ai cumparat youtube-ul si nu stiu eu, facebooku cand il cumperi ?

 3. si unde scrie ca e facuta de tine poza, oricum am modificato ca sa nu mai plangi,, din cauza astora ca tine nu e liber internetul, probabil tu esti pro ACTA. Daca vrei drepturi de autor pt o poza gasita pe net, nu am vazut nicaieri semnatura ta pe poza asta

  1. Băi Bulă ! Ai fotografia în original fără numărul cenzurat ? Știi cu ce aparat a fost făcută ? Unde a fost făcută și când ? A cui e umbra din fotografie ? Eu cunosc până și omul a cui era Dacia și poate confirma cu acte că a fost a lui, dacă e până acolo.

   Nu sunt pro ACTA băi pulifriciule dar nu furi de la mine și îți pui watermark-ul pe ea. Dacă dădeai link spre sursă sau cel puțin precizai în scris de unde ai preluat fotografia, și nu-ți trânteai watermark-ul tău pe ea, nu m-aș fi obosit să-ți atrag atenția. Asta înseamnă la tine „internet liber”, să furi munca cuiva și să-ți trântești tu „dreptul de autor” pe ea ?

   Dă ești prost și nu poți să taci din gură, vei avea o surpriză, chiar și fără ACTA ;-).

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.