Azi dimineață înainte să mă îmbrac mi-am aruncat trei puff-uri de spray pe corp și am realizat că am o dilemă veche.
  De când mă știu prefer spray-urile, sunt mai bărbătești, mai serioase dar ăsta e doar un fix de-al meu nefiind interesat de parfumuri. Așadar domnilor, ce folosiți, spray-ul sau parfumul ? Frumos ar fi să și argumentați răspunsul dat.

BONUS: Spunea mai demult o persoană publică la televizor că „amestecă două arome pentru un miros special”. Cred că este o prostie știind că oamenii aceia care crează spray-urile sau parfumurile respective caută în laboratoare combinația perfectă pentru o aromă cât mai potrivită, dacă un „amestec” homemade ar fi o reușită ar fi existat deja un spray sau un parfum cu acea mirasmă. Poate mă înșel de aceea apelez la voi și vă întreb: Folosiți combinații de două sau mai multe parfumuri/spray-uri ?

11 thoughts on “Domnilor, spray-ul sau parfumul ?

 1. Beta says:

  Eu merg pe mâna parfumurilor pentru că mirosul este mai persistent. Simplu și la subiect!

  De exemplu, dacă mă dau dimineață, înainte de școală, cu 2 ”puff-uri”, rezistă până spre seară (asta când nu ajung acasă să mă și schimb).

 2. Bogdan says:

  @Beta: Dacă mă crezi, am cumpărat zeci de astfel de set-uri dar nu am mai folosit unul de ani buni. Momentan am o întregă colecție (dacă-i pot spune așa) de spray-uri dar îmi voi cumpăra câd de curând un astfel de set.

 3. Lenesu says:

  Eu parfum folosesc…la spray am renuntat de mult timp. Bogdan, in legatura senzatia de „fresh” dupa ce te dai cu un parfum conteaza mult calitatea parfumului. Si cum zice si Beta, cu un spuf doua nu ai treaba toata ziua.

 4. Teodora says:

  Mă ce probleme aveți, zic să le folosești pe amândouă , în fond te dai cu spray antiperspirant nu? Ori parfumul nu îndeplinește funcția sprayului…Și depinde foarte mullt de calitatea parfumului, e un atu când vrei să cucerești o fată, una care are cât de cât habar, nu una obisnuită cu alea gen aftershave ieftin .

 5. Bogdan says:

  @Teo: Îmi păstrez dreptul de a spune că știu cât de puțin cum să mă îmbrac și să mă spreiez. Pe de altă parte ai atins un punct sensibil „parfumul nu îndeplinește funcția sprayului” deci tot știu eu ce știu :-D.

 6. Bogdan says:

  Încerci să comentezi la fiecare articol adresându-mi injurii, îți spun eu că mănânci, cu roaba ! Și ca să nu-ți tai venele de supărare țin să te anunț că acesta este ultimul comentariu pe care îl lași pe blogul meu ;-), numa’ așa de șmecher ce-s io.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *