Dragobete sau Valentine`s Day ?

  Nu scriu acest articol ca să vă urez să vi se înoade șiretele să aveți parte de iubire și alte dealea ci pentru că mă simt frustrat din vina acestei sărbători adoptate de peste graniță. E Dragobetele adică ziua îndrăgostiților sărbătorită pe data de 24 Februarie sau Valentine`s Day, sărbătoarea străină după care ne-am „inspirat” (inspirat = termen românesc având ca și sinonim grupul de cuvinte „a fura”,”a lua cu cinci degete” sau „a da cu șpârla”), sărbătorită pe data de 14 Februarie (adică azi) ? Băi eu nu înțeleg cum naiba sărbătorește românul de două ori aceiași sărbătoare, singura diferență de la una la alta fiind numele. Dar deh, românului îi place să petrecă, îi place să facă, calcule și să se plângă că nu are destui bani și pentru întreținere și pentru o cutie de ciocolată lui iubi`.

  Nu sunt deloc de acord cu aceste sărbători, ori e albă ori e neagră, deci ori sărbătorești Dragobetele că ești român ori sărbătorești Valentine`s Day că visezi să ajungi și tu odată la americani sau din orice alt motiv dar nu pe amândouă frate că e absurd.

  După cum spuneam mai sus lu` tăt românul îi plac aceste sărbători și dacă s-ar putea ar sărbători zilnic câte un Ion sau o Mărie. Ca simplu exemplu după o căutare pe Google după cuvintele „Concurs ziua indragostitilor” găsim o canistră de rezultate pe acestă temă, românul e afacerist și profită de fiecare ocazie, nu am nimic de comentat din această privință.
  Mari reacții în online au stârnit cei de la BitDefender cu, campania „Geeky Love Tweet” în care orice user are posibilitatea să trimită unul sau mai multe tweet-uri cu un mesaj original de dragoste către #GeekyLove, premile le puteți vedea pe site-ul oficial.

  Multe inimioare și tot ce vă doriți :-)).

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.