wtf  E 1 Aprilie iar glumeții au început să se-ntreacă în glume atât în offline cât și în online. Mă gândesc la glumele pe care le făceam eu în trecut și zâmbesc dar zâmbetul mi-e smuls rapid de pe figură atunci când văd la ce dume apelează bloggerii și cât de răspândit este spiritul de turmă. Nu-i deloc oablă, am venit acasă, am deschis reader-ul iar o pătrime dintre articole aveau ca titlu „Vând blogul”. Pe bune, mai pune cineva botu’ la jegurile acestea având în vedere ca suntem în 1 Aprilie ?

  Mă întreb, pe voi chiar nu vă duce mintea să coaceți o glumă bună, o glumă care să fie gustată și după care cel vizat să schițeze măcar un zâmbet ? De ce toate glumele din online trebuie să fie vrăjeli ieftine ?

Dumă: 1. Citat sau poantă preluată de altcineva și prezentată drept originală. 2. Glumă proastă. via DEX online

  De 1 Aprilie când toți martalogii mă atenționează că mi s-a desfăcut șiretul sau că mi-a căzut nasu-n cur prefer să mă retrag undeva pe un deal, având în față o priveliște frumoasă, să-mi bată soarele-n cap și să sparg două scoabe (semințe) alături de o mână de prieteni.
Oameni faini + Un mediu prielnic + Ceva de băut/mâncat care să mențină atmosfera = Distracție și discuții faine, din această formulă s-au născut multe dintre articolele acestui blog !

Sursa pozei.

7 thoughts on “Dume de 1 Aprilie

 1. 24monden says:

  Salutare. Am vazut blog-ul/site-ul tau si mi-a placut si ma intrebam daca doresti o colaborare cu site-ul meu http://link1/ ?

  Daca doresti link exchange iei codul de aici (http://link2/) si dupa aceea imi lasi un comentariu pe site-ul meu si am sa te adaug si eu imediat ce am sa vad mesajul tau.

  Vei aparea in partea dreapta, la link exchange odata ce apare continut nou pe site-ul tau. Deci cum vei posta ceva nou o sa apari primul.

  Cu stima http://link3/

  P.S. Site-ul meu are in jur de 1000 unici pe zi

 2. Bogdan says:

  Cristi tu știi prea bine că adevăratele parteneriate nu încep prin intermediul comentariilor. În cel mai bun caz poți cere link exchange sau banner exchange ș.a.m.d. în cadrul unui articol dedicat dar nu în cadrul articolului „Dume de 1 Aprile” sau poate a fost o glumă proastă… :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *