PRbeta  Eu, prea-mureșeanul Mihai și încă doi oameni din domeniu aleși de acesta mergem în 12 Mai spre Timișoara, mai exact spre Hotel Timișoara la PRbeta.

  Spun că acum e oficial fiindcă mi-am comandat și am achitat biletul de intrare la acest eveniment.

  Ca să nu vă bag în ceață, PRbeta este:

Prima conferință regională de PR 2.0
Studii de caz, metode de monitorizare online, discuții libere cu profesioniști în comunicare, cele mai bune campanii online din 2010

  Pentru cei ce doresc să vină și sunt încă stundenți există o reducere biletul fiind la jumătate de preț (75 RON).

  Evenimentul este o oportunitate atât pentru cei ce practică PR-ul cât și pentru bloggeri sau simplii oameni din online să învețe ce și cum e cu comunicarea online. Totuși nu merită să plătești 75 de lei și să mergi până în Timișoara doar pentru a vedea niște bloggeri vorbind, dacă nu sunteți interesați de ceea ce se vorbește acolo sau dacă nu sunteți din/nu vreți să urmați acest domeniu nu merită efortul, PRbeta fiind un eveniment dedicat comunicării nu un blogmeet.

  Unii vor spune că nu am ce căuta acolo fiind încă june, țin să-i contrazic deoarece consider că este o șansă să aflu părerile unor oameni cu experiență, să înțeleg care sunt cele mai bune metode de comunicare bazate pe studii de caz și monitorizare amănunțită nu pe teorii și ghiduri cu zece pași.
  În ultimul timp m-am gândit serios să urmez acest domeniu (Comunicare și PR) și nu voi rata nici o șansă de a „ciupi” câte ceva de la profesioniști.

  Printre speakeri se numără Alex Negrea, Andrei Crivăț, Bobby Voicu și Raluca Popa, oameni pe care îi urmăresc deja. Lista completă poate fi vizualizată aici.

Poză preluată de pe PRbeta.

One thought on “E oficial, mergem la PRbeta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *