Escrocherie pe Kickstarter: aparat de ras cu laser

Am sprijinit recent proiectul Remix Mini pe Kickstarter, un mini pc cu android. Căutam o soluție ieftină și ușor de folosit pentru monitorizarea cu camere IP a unui spațiu comercial, iar acesta se potrivește perfect. M-a costat 40$, varianta cu 2GB ram, plus 20$ transportul. Ar trebui să ajungă la mine la sfârșitul acestei luni.

A fost prima dată când am sprijinit un proiect pe această platformă, iar ceva mai recent mă gândeam să investesc și în aparatul de ras cu laser, o inovație propusă tot pe Kickstarter. Eu am barba tare, iar în lipsa unui clip/set de imagini care să dovedească faptul că laserul acela se descurcă și cu fire de păr mai tari, am fost mai reținut în această privință. Se pare că am procedat bine, deși proiectul era prezentat aproape perfect și strânsese 4.000.000$, a fost banat de cei de la Kickstarter în lipsa unor dovezi care să ateste funcționalitatea produsului.

Proiectul a fost publicat din nou, de data aceasta pe Indiegogo și în pofida a ceea ce s-a întâmplat pe prima platformă și a faptului că nu vor putea să livreze înainte de luna martie, 2016, au reușit totuși să strângă 270.000$.

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.