Tocmai ce-am ajuns acasă de la Instagramology, prima conferință din România despre Instagram, organizată de către Katai Robi care a și lansat primul e-book din RO despre această rețea. E cu skeps, prima conferință… cu lansare de carte, alea alea.

Instagramology - Cluj

Pornind de la întrebarea pe care mi-a adresat-o Zicu, pe care l-am întâlnit în cadrul evenimentului menționat adineauri (că no, pățăști), „Cum e, îți place la Cluj ?” mi-am spus că-i musai să trec în revistă un răspuns și să aduc și argumente, că „Fain la Cluj” am tot auzit.

De mult timp vreau s-o spun, așa-s de faini oamenii la Cluj de-ți pică plombele ! Zilele trecute la ieșire din mall, aveam o plasă și un pachet de două sticle de suc, m-a sunat cineva, era un apel important și am răspuns, în același timp încercam să apuc grăbit cu cealaltă mână atât plasa cât și sticlele fiindcă eram așteptat afară de un coleg. Văzând că nu reușesc să le prind un domn de la securitate m-a ajutat să prind plasa și pack-ul. Un gest simplu care mi-a făcut ziua mai frumoasă. Iar acesta este doar un exemplu recent din câte mi s-au întâmplat de când am venit în la Cluj.

Un alt exemplu de „așa da” este proiectul „Nepoți de Crăciun” care este la ediția cu numărul trei, proiectul de suflet al lui Cristian Gog (despre care a menționat în mai toate interviurile care i-au fost luate), organizat de Ciulea Dan. Proiect la care pot spune cu mândrie că voi lua parte și eu.

De la conferințe la workshop-uri și proiecte reale în cadrul cărora oamenii chiar își unesc forțele și fac ceva, Clujul găzduiește evenimente de toate genurile, care mai de care. Așa că, fain la Cluj !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *